Pastry Chef Petar Žuljević otkriva zašto se opredelio za poslastičarstvo u okviru hotelske industrije 01.03.2024 Chef Legenda kaže da je bog, kada je delio zemlju, pozvao predstavnike svih tadašnjih plemena. Tokom dana, svakom je dodelio parče zemlje, a tek negde u... pročitaj još
Stamevski sladoledi sa ukusima Stamevski torti 19.04.2023 Food Davne 1953. godine u Staroj Pazovi, Veselin Stamevski sa svojom suprugom otvara malu komšijsku pekaru. Tada nije mogao ni sanjati da će nakon 66 go... pročitaj još
Pastry Chef Sanja Stojadinović: Banketi su mi najveći izazov! 03.09.2022 Chef Pastry chef Sanja Stojadinović karijeru je počela sa nepunih 18 godina u beogradskom hotelu Hyatt. Odmah nakon završetka škole i prakse ponudili su... pročitaj još
Francisco Migoya otkriva tajnu pravilnog temperiranja čokolade 25.08.2022 Chef Francisco Migoya, glavni šef u Modernist Cuisine, organizaciji koja okuplja šefove, naučnike, istraživače i brojne druge saradnike, odrastao je u M... pročitaj još
Danilo Dača Božović je MVP barske scene u Majamiju 10.04.2024 Cafe Bar Danilo Dača Božović godinama važi za jednog od najboljih barmena Majamija, a u intervjuu za naš magazin otkriva kako funkcioniše njegov Swizzle Rum... pročitaj još
Sonder kafeterija i pržionica kafe je novo mesto za šoljicu espressa, lagani ručak ili brunch 26.03.2024 Cafe Bar Nova pržionica kafe i kafeterija Sonder nalazi se na Vračaru. A pored uživanja u svežoj kafi različitih blendova pripremljenoj na adekvatan način S... pročitaj još
Odnedavno je B4 bar obavezna stanica B4 you go out 28.03.2024 Cafe Bar Beogradsko novo mesto za zagrevanje je B4 bar, koji se pozicionirao u centralnoj ulici na Dorćolu. View this pos... pročitaj još
Vlada Srbije pomaže noćnim barovima i klubovima bespovratnim sredstvima 21.05.2021 Cafe Bar Vlada Srbije predložila je danas da se noćnim barovima i klubovima pomogne isplatom bespovratnih sredstava, a imajući u vidu da im je rad od početk... pročitaj još
Hotel Porto Montenegro je domaćin konferencije o definisanju luksuza 31.08.2023 Hoteli Luksuz nije samo stil života. To je vizija, inovacija i konstantna evolucija. Hotel Porto Montenegro: Domaćin konferencije o definisanju luksuza... pročitaj još
Kratak vodič za uparivanje vina i kolača 09.07.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO Odavno je prekršeno tzv. pravilo da se poslastice mogu služiti samo uz kafu ili liker. Naime, vrhunsko zadovoljstvo dolazi samo kada se potpuno pre... pročitaj još