Pesada stolovi za ugostiteljtvo koji odgovaraju svakom ambijentu
Pesada se bavi uvozom visokokvalitetnih postolja za stolove, kao i kompakt i verzalit ploča u različitim dimenzijama i dezenima, što ugostiteljima ...
pročitaj jošNa ovogodišnjem Open Balkan Wine Trophy Competition, održanom u okviru Wine Vision by Open Balkan u Beogradu, vinarija Tikveš je još jednom potvrdila status vodećeg proizvođača vrhunskih vina u regionu.
Crveno vino „Bela voda“, iz berbe 2021, kupaža sorti vranec i plavec, dobilo je nagradu Nacionalni trofej za najbolje vino iz Makedonije. Ovo priznanje samo je nastavak višegodišnjeg uspeha ovog izuzetnog vina, koje je u prošlosti dobilo visoku ocenu od 95 poena od renomiranog vinskog kritičara Roberta Parkera. Nastala u vinogradima starim više od 50 godina, „Bela voda“ je postala sinonim za kvalitet i tradiciju.
Na takmičenju je učestvovalo više od hiljadu vina iz Srbije, Albanije i Makedonije, a ocenjivale su ih međunarodno priznate vinske sudije, uključujući sedam Masters of Wine. Predsedavala je Kerolin Gilbi MV, ekspert za vina Balkana i Jugoistočne Evrope.
Pored nagrađenog vina, na sajmu su predstavljena i druga vrhunska vina vinarije Tikveš Château & Domaines, koja su poznata po svojoj terroar posebnosti i vrhunskom kvalitetu. Izlaganje i program master klasova vrhunskih vinskih stručnjaka Tikveša na sajmu izazvali su veliku pažnju brojnih ljubitelja vina, distributera, vinskih kritičara, medija i partnera. U okviru sajma održani su i master klasovi vodećih stručnjaka, kao što su WSET edukator Zvonko Herceg, glavni enolog vinarije Tikveš Marko Stojaković i drugi, koji su svoja znanja preneli prisutnima.
Ovim priznanjem i atraktivnim nastupom na sajmu, Tikveš nastavlja da jača reputaciju najnagrađivanije vinarije u regionu i lidera na Balkanu, zahvaljujući kvalitetu i inovacijama u proizvodnji.
Na sajmu Wine Vision by Open Balkan učestvovalo je 650 izlagača iz 38 zemalja, a manifestacija je održana pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Makedonije i Albanije.
Fiordilatte Julienne je ukusni, sečeni mozzarella sir koji pizzi daje prepoznatljiv ukus. Pravi se isključivo od svežeg kravljeg mleka. Fiordilatt...
pročitaj jošSa svoja dva nova blenda kafe, Julius Meinl Srbija još jednom podiže nivo ugostiteljske ponude u Srbiji. Gloriette Gold i Danube Delight, nove kafe...
pročitaj jošMONIN, francuska kompanija koja proizvodi sirupe i likere, primećuje da je poslednjih nekoliko godina đumbir postao jedan od najpopularnijih ukusa ...
pročitaj još