
Kompanija Silbo slavi 30 godina uspeha: Od ideje do lidera u distribuciji!
Silbo je svoje mesto na tržištu izgradio kroz distribuciju proizvoda široke potrošnje i svojim partnerima pruža kompletnu uslugu logistike, skladiš...
pročitaj jošJuče je u METRO HoReCa centru održan Master Class sa našim čuvenim Michelin star chef-om Nikolom Stojakovićem i njegovim timom, koji su činili sous chef Marko Komadina i chef de partie Marko Veličković.
Nikola Stojaković je chef kuhinje Michelin zvezdicom nagrađenog restorana Fleur de Sel, u okviru Ateljea vina Šapat. Pre dobijanja ovog prestižnog priznanja, Nikola je 13 godina gradio profesionalnu karijeru u najluksuznijim kuhinjama restorana i hotela u Parizu, da bi se 2022. vratio u Srbiju i preuzeo kuhinju u Ateljeu vina Šapat, gde svojim vrhunskim kulinarskim umećem spaja francusku tehniku i srpske namirnice. Ozbiljnost i regularnost prilikom pripreme hrane izdvaja kao srž svoje gastronomske filozofije.
Održana Master Class radionica u HoReCa centru bavila se prikazom interesantnih tehnika obrade namirnica, priprema hrane, inovativnog servisa i plating-a, kao i pravilnom prezentacijom pripremljenih tanjira. Poseban fokus radionice bio je i na čuvanju specifičnih svojstava namirnica koje se koriste u pripremi.
Kao i tokom prethodnih obuka u HoReCa centru, akcenat je stavljen na sezonske namirnice iz METRO asortimana, kao i na odabrane proizvode METRO robnih marki.
Zaposleni u restoranima rade pod velikim pritiskom. Potrebno je brzo uslužiti goste, a ukoliko postoji manjak osoblja problem je još veći, i svaki ...
pročitaj jošVegeta, jedan od najomiljenijih brendova začina u regionu, predstavila je novi vizuelni identitet koji donosi osvežen, savremen izgled – uz isti, d...
pročitaj jošAdnan Kovačević je svoju profesionalnu karijeru započeo 2018. godine u kompaniji Coca-Cola HBC, na poziciji marketing specijaliste, gde je stekao s...
pročitaj još