FRONT KARE NAMEŠTAJ
14.06.2022 Hoteli

KARE Design! Život je kratak za minimalizam

“Život je kratak za minimalizam!”, parola je idejnog direktora i suvlasnika KARE Design brenda, Jürgena Reitera, i vodi našu kompaniju Studio 3, franišiznog partnera KARE za Srbiju, u svim nastupima na tržištima

KARE filozofija, znanje i iskustvo rađaju projekte visokog kvaliteta ostavljajući konkurenciju daleko iza sebe

KARE već 40 godina dekoriše svet, pruža inspiraciju najrazličitijim konceptima i u saradnji sa najpoznatijim dizajnerima kreira posebne komade nameštaja. A onda, magija! KARE-ovo kombinovanje stilova u opremanju prostora je naše posebno moćno oružje! Često se dešava da na prvi korak unutar salona shvatite da ste upravo videli dnevnu sobu svojih snova. Naš visual merchandise tim ima, ne tako jednostavan, ali uvek zanimljiv zadatak da osmisli, napravi plan i uklopi sve elemente jedinstvenog prostora u kojem će se posložiti svaki komad nameštaja. Ceo proces obavlja se do najstinijeg detalja, tako da se ne propušta šansa za “wow efekat” prvog utiska.

3 Kare unutra nameštaj

KARE – od tradicinalnog do PopArt-a

Od butik hotela, pa sve do luksuznog kruzera sa pet zvezdica, KARE kreira prikladan ambijent za svačiji ukus. Nameštaj, rasveta i dekor KARE Design priznat je kao veoma uspešan širom sveta, zbog originalnog izgleda svakog komada. Nameštaj je proizveden od strane odabranih majstora po pristupačnim cenama.
Kare filozofija, znanje i iskustvo rađaju projekte visokog kvaliteta ostavljajući konkurenciju daleko iza sebe.
Takođe, postoje i kompanije sa kojima KARE nalazi zajedničku inspiraciju, i voli da se poigra u kreiranju ambijentalnih celina, nalazeći izazove uvek zabavnim.
Tako smo sa firmom “Naš nameštaj” započeli saradnju u okviru njihovog HoReCa salona u Beogradu, upotpunjujući ponudu njihovog asortimana elementima dekora, vodeći se naravno našom filozofijom: „Više je više, posebno kada je u pitanju dekoracija“.
Prvi zajednički projekat bio je ,,Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa” gde smo zajedno sa dizajnerima ovog posebnog mesta, spoja tradicije i komfora, doprineli enterijeru komadima dekora koji će privući pažnju. “Naš Nameštaj” i KARE Design uspeli su da, zahvaljujući umeću dobrog uklapanja, stvore baš onaj “wow efekat” koji je za nas imperativ.

2 kare unutra nameštaj

“Naš nameštaj, vaš udoban život”

Slogan je pod kojim se na našem tržištu oglašava kompanija “Naš nameštaj”, generalni zastupnik i distributer turskog nameštaja Saloni i drugih brendova. Ponudu čine komadi od najfinijih materijala. Kako kažu predstavnici ove kompanije svaki komad je dizajniran da pruži originalnu interpretaciju svakog proivoda.
Ukoliko opremate HoReCa objekat Vama će se pozabaviti tim gde je svako zadužen za određeni segment, tako da su udobnost, kvalitet, funkcionalnost, estetika i stil kao neodvojivi kriterijumi koji odlikuju svaki od komada nameštaja, rasvete i dekora… Svi elementi nameštaja, detalji, oblici i forme, inspirisani su različitim savremenim ili istorijskim događajima i epohama, napravljeni kombinacijom tradicionalnih i savremenih tehnika za izradu.
U našim salonima očekuje Vas pregršt inspiracije za enterijer koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ništa gore od dosadnog enterijera kako kažu idejni tvorci KARE Design, koji su od prodavnice polica, pre više od 40 godina, napravili svetski brend koji je danas sinonim za originalnost i postavljanje trendova.
Pozivamo Vas da posetite novootvoreni salon „Naš nameštaj” na Novom Beogradu, Tošin bunar 272, a uskoro i u Novom Sadu.
Očekujemo Vas i u KARE salonima u Beogradu i Novom Sadu a odnedavno i u Kragujevcu, gde će Vas sačekati stručna lica oba brenda, za svaku konsultaciju koja vodi do enterijera po Vašoj meri i meri Vaših klijenata.
U slučaju da ste zainteresovani za saradnju sa nama, možete postati i naši partneri otvaranjem Shop-In-Shop koncepta. Takođe, ako ste u prilici posetite i jedan koji smo nedavno otvorili na Zlatiboru.

Potražite našu stručnu pomoć u obliku konsultacije za idejno rešenje enterijera Vaših snova koje će istaći naše umeće.

1 kare unutra nameštaj

KARE Beorgad,
Dečanska 12,
[email protected]

KARE Novi Sad,
Bulevar Oslobodjenja 131,
[email protected]

FOTO: HOTEL ZLATIBOR MOUNTAIN RESORT & SPA, SHOWROOM NAŠ NAMEŠTAJ, KARE SHOP-IN-SHOP, ZLATIBOR

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije