28.02.2023 Hoteli

Porto Montenegero i hotel Regent ovog leta u potrazi za 300 novih radnika

U susret letnjoj sezoni 2023. kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro i hotel Regent Porto Montenegro organizuju sajmove zapošljavanja u Crnoj Gori i to 3. marta u Blue Room-u u Porto Montenegru, 7. marta u hotelu Onogošt u Nikšiću, 10. marta u hotelu Franca u Bijelom Polju, 15. marta u SKC-u Univerziteta Crne Gore u Podgorici i 16. marta na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru.

Porto Montenegro otvara novi restoran

„Već drugu godinu za redom Porto Montenegro, osim tradicionalnog Sajma zapošljavanja u Tivtu, pruža priliku zainteresovanim kandidatima iz različitih krajeva Crne Gore da obave razgovor za posao u njihovom rodnom gradu. Za sve pasionirane profesionalce iz oblasti ugostiteljstva, osim Buddha Bar Beach-a koji će ove godine obeležitii svoju drugu godinu u marini Porto Montenegra, biće jako interesantna informacija da se ove godine u tivatskom naselju otvara novi restoran sa izvanrednom reputacijom na globalnom nivou, koji će zasigurno biti jedan od najboljih restorana u Crnoj Gori. Otvorene pozicije su i u sektorima marine, recepcije, maloprodaje, domaćinstva itd. Radujemo se upoznavanju budućih kolega i još jednom uspešnom, dinamičnom i uzbudljivom ljetu“, izjavila je Sandra Kapičić, rukovodilac sektora za ljudske resurse.

Hotel Regent Porto Montenegro je u potrazi za 140 sezonskih radnika

Hotel Regent Porto Montenegro u potrebi je za 140 sezonskih radnika na različitim pozicijama u sektorima kuhinje, hrane i pića, domaćinstva, dok se manji broj sezonaca potražuje na pozicijama u okviru recepcije, konsijerža i spa centra.
„Hotel Regent se može pohvaliti velikim brojem prošlogodišnjih sezonskih radnika koji su izrazili želju da provedu i ovo radno leto sa nama. Za poslodavca je to veliki uspeh, ne samo zbog toga što su iskusne i drage kolege opet sa nama, već zato što to jasno pokazuje da smo lepo brinuli o njima i pružili im letnji posao kojem žele da se vrate. Prepoznati smo kao poslodavac koji profesionalno pristupa razvoju zaposlenih i uverena sam da ćemo uspešno preneti ljubav prema ovoj dinamičnoj profesiji na mlade koji se odluče da svoj karijerni put započnu ili nastave u hotelu Regent“, izjavila je ovom prilikom Žana Zeković, direktorica ljudskih resursa hotela Regent Porto Montenegro.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

IZVOR: PORTO MONTENEGRO

FOTO: PORTO MONTENEGRO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije