17.10.2020 Preporuka

Pretvorite zid svog kafića u magnet ili piši-briši zid

Zamislite da na zid svog restorana ili kafića možete da zalepite magnet, jednostavno i lako. Zamislite da na zid svoje kuće ili nekog poslovnog prostora, dečje igraonice, obdaništa, kancelarije, ordinacije, prodavnice ili restorana, možete da stavite magnet ili neki drugi „magnetni“ detalj: foliju, traku, slova, elemente MagnetPaint magnet seta ili jačih neodimijumskih magneta.

MagnetPaint, tamnosiva lateks boja na vodenoj bazi

E baš upravo to vam omogućava MagnetPaint, tamnosiva lateks boja na vodenoj bazi sa nerđajućim česticama gvožđa. Nakon nanošenja najmanje tri sloja, MagnetPaint se može prebojiti bilo kojim konvencionalnim tipom boje za zidove na vodenoj bazi. Magnetska snaga će zavisiti od broja nanetih slojeva, ali i od veličine i čvrstoće korišćenih magneta.
MagnetPaint je siguran i bezbedan za upotrebu, a omogućava upotrebu magneta na gotovo svakoj površini. Čak i na zakrivljenim površinama na kojima su oglasne table i panoi neprikladni, MagnetPaint omogućava kreativno korišćenje prostora na zidu.

Crtaj i obriši bez muke!

Idealno za ispisivanje dnevnih menija ili drugih važnih poruka za vaše klijente. SketchPaint pretvara gotovo svaku glatku površinu u površinu za pisanje i crtanje sa karakteristikama piši-briši table. Ovo joj daje mogućnost primene ne samo u dečjim sobama, vrtićima i školama, već i u ozbiljnom svetu odraslih – u konferencijskim salama, kancelarijama. SketchPaint je raspoloživ kao beli ili bezbojan premaz, oba u sjajnoj ili mat verziji. Bez mirisa je i bez štetnih materija (bez VOC-a). Ako želite da površina bude ujedno i magnetna, tada prvo kao podlogu nanosimo MagnetPaint.
Ako ste se odlučili da svoje zidove pretvorite u magnet ili ploču za pisanje, proverite i naš dodatni asortiman. Od markera za pisanje po piši-briši površinama i sredstava za njihovo održavanje do jakih (neodimijumskih) magneta u raznim oblicima, u ponudi imamo veliki asortiman proizvoda idealnih za korišćenje uz magnetnu boju MagnetPaint i piši-briši boju SketchPaint.
Potražite u maloprodajnim objektima Roma Company ili na sajtu www.roma.rs

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: ROMA COMPANY

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije