Winterhalter
16.11.2021 Oprema

Prezentacija Winterhalter proizvoda na Gastro Kupu

Gastro Kup Srbija je međunarodno takmičenje profesionalnih kuvara koje se održava u okviru Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, koje ima za cilj promovisanje i popularizaciju kulinarstva kako u Srbiji tako i u regionu.

Winterhalter je bio zlatni sponzor Gastro Kupa

Winterhalter je bio zlatni sponzor na ovom prestižnom takmičenju i u okviru njega predstavio je kvalitetno i brzo pranje posuđa i alata koje je korišćeno u takmičarskom delu. Drugi segment je bio edukacija i upoznavanje takmičara i posetilaca sa mogućnostima i visokim standardima Winterhalter mašina za pranje posuđa.

2 Winterhalter

Pored toga prezentovali su metode za smanjenje radne snage, loma, potrošnje vode, električne energije i deterdženata. Svi potencijalni kupci su obavešteni kako pomoću Winterhalterovih uređaja dobijaju kvalitetno i bakteriološki ispravno pranje posuđa.
Winterhalter se na sajmu predstavio sa PT mašinom za pranje posuđa sa jaubom i UC mašinom za pranje čaša. Za kraj su poručili da imaju rešenje i u krizi, kroz najam uređaja, odložeeno plaćanje i popuste.

Specijalizovani za profesionalne mašine za pranje posuđa

Winterhalter je specijalista za profesionalne mašine za pranje posuđa. Sa mašinama za pranje posuđa, sredstvima za pranje i ispiranje, aparatima za omekšavanje vode i korpama Winterhalter nudi kompletan sistem koji garantuje savršene rezultate pranja. Pored toga Winterhalter proizvodi se odlikuju visokom efikašnošću, jednostavnom upotrebom, dokazana inovativnost i pouzdanost već decenijama u profesionalnim kuhinjama.

Winterhalter Gastronom Yu d. o. o.
Zrenjaninski put 84c, 11210 Beograd
Tel: +381 11 208-5950
Faks: +381 11 271-0348
[email protected]
www.winterhalter.rs

 

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: WINTERHALTER

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije