19.09.2022 Preporuka

SitForm. nameštaj osvaja HoReCa sektor u Srbiji

Ljudskom mozgu je u proseku potrebno 25 sekundi da donese odluku da li mu se prostor u kome se nalazi dopada i da li želi u njemu da provede više vremena

 SitForm. iza sebe ima veliki broj uspešno realizovanih projekata u HoReCa sektoru

Osnovna namena prostora u ugostiteljskim objektima i hotelskom smeštaju je da gostima omogući da se odmore, opuste i regenerišu. Rezultat višemesečnog truda i rada ocenjuje se za manje od jednog minuta, a treba da traje godinama ili decenijama. Zato svaki objekat treba dizajnirati veoma promišljeno.
SitForm. iza sebe ima veliki broj uspešno realizovanih projekata u HoReCa sektoru sa impozantnim prostorima koje je projektovao i opremio sopstvenim nameštajem, kao i u partnerstvu sa sestrinskom firmom Kota. Poslednjih nekoliko meseci ova kompanija osvaja srpsko tržište upravo zbog jedinstvenih modela nameštaja koje ima u svom asortimanu. Modeli su visokokvalitetni, sačinjeni od otpornih i dugotrajnih materijala sa širokom paletom boja koje se lako uklapaju i održavaju. Na raspolaganju je veliki izbor modela stolica, stolova i sofa, a poseban akcenat dat je nameštaju za opremanje hotela i restorana. Klijenti mogu da pronađu odgovarajuće modele bilo da favorizuju moderni, luksuzni, tradicionalni, ležerni ili industrijski stil.

 SitForm. projektuje kompletan finalni izgled hotela i restorana

SitForm. oprema HoReCa prostore po projektu arhitekata koji im se obrate, a takođe kroz svoju uslugu “ključ u ruke” projektuje kompletan finalni izgled hotela i restorana i oprema ih svojim nameštajem u veoma kratkom roku jer poseduje i svoju direktnu proizvodnu liniju. SitForm. u ponudi ima i širok asortiman rasvete koja je u ovim objektima od izuzetne važnosti jer gosti uvek prvo vide ono što je dobro postavljenom rasvetom istaknuto.
“Svako novo opremanje hotela i restorana je zahtevan i odgovoran zadatak koji klijent stavlja ispred nas. Nameštaj koji se odabira uz poštovanje želja i zahteva vlasnika objekta treba da bude primamljiv gostima koji tu dolaze. Jako nam je važno da prostor koji opremimo bude omiljeno mesto mnogobrojnih gostiju koji će se rado vraćati u taj ambijent, gde će se uvek osećati prijatno i uživati u komforu i privlačnom dizajnu svakog komada našeg nameštaja”, rekla je direktorka SitForm. Beograd Aida Kurić.

“Dizajn enterijera mora da bude takav da gosti naprosto odmaraju oči na perfektnim uglovima, oblicima i linijama koji zajedno čine jednu harmoničnu celinu. Naše arhitekte su tu da svojom stručnošću izvuku maksimum iz prostora koji opremate, a da u isto vreme inovativnim pristupom, projektnim rešenjima koja prate viziju klijenta, ispune i najkomplikovanije zahteve. Odabrani nameštaj, materijali od kojih je izrađen, dekoracija, boje i rasveta moraju biti savršeno spojeni u jednu celinu. Zato naš iskusni i stručni tim prati ceo proces od prvog razgovara sa klijentom, izrade projekta, do krajnje realizacije i postavke poslednjeg elementa u prostoru”, zaključila je Kurić.
Opremite hotel ili restoran u dogovoru sa stručnjacima iz kompanije SitForm. i izdvojite se dizajnom, jedinstvenošću, originalnim izgledom enterijera i uz luksuzne komade nameštaja stvorite utisak neprolaznog prestiža.

SitForm.

Adresa: Aleksinačkih rudara 39G, Novi Beograd
Telefon: +381 69 625275
E-mail: [email protected]
Web: sitform.rs

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: SITFORM.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije