Chef Ana Roš predstavila novi, crveni, jelovnik
Chef Ana Roš je sa svojom ekipom pripremila nove gastronomske užitke za sve one koji posete njen restoran Hiša Franko. Ana Roš: 50 Nijansi Crvene ...
pročitaj jošJedna od najboljih svetskih chefica, ponos slovenačke gastronomije Ana Roš je na Instagramu Hiše Franko službeno najavila svoj najambiciozniji projekat.
Radi se o otvaranju novog restorana u istarskom rizortu Petram u Savudriji. Vlasnik rizorta je MK Grupa, koja ujedno poseduje i hotel Kempiski u istom mestu. Petram neće biti klasičan hotel, već naselje sa privatnim vilama i apartmanima, a u sklopu rizorta je predviđeno pet restorana visoke klase. Od sadržaja je planiran i bazen-laguna od 900 kvadrata i krovni bazen dug čak 105 metara, koji investitor ističe kao najveći krovni bazen u Evropi.
View this post on Instagram
Restoran će po Aninim rečima biti casual&young dining i radiće u samom srcu istarskog rizorta.
“Tražimo talentovane pojedince za naš rim na ovoj romantičnoj lokaciji. Tražimo strastvene individualce koji teže izuzetnom servisu i stvaranju iskustava koje će naši gosti dugo pamtiti“, kaže Ana Roš koja je i objavila spisak pozicija koje su potrebne restoranu.
* head chef
* sous chef
* chef de partie
* commis chef
* sommelier
* barmen
* miksolog
* chef de rang
* food runner
* back bar tim
„Kao član našeg tima bićete odgovorni za vrhunski nivo servisa i iskustva za naše goste. Blisko ćete sarađivati sa timom kako bismo svi zajedno osigurali da svako jelo, piće i interakcija s gostima bude na najvišem nivou“, piše Ana.
Uslovi:
* iskustvo rada u fine dining i luksuznim restoranima
* izvrsne komunikacione i interpersonalne veštine
* pažnja prema detaljima i posvećenost kvalitetu
* sposobnost rada u brzom tempu, pod visokim pritiskom
* fleiksibilnost prema varirajućem radnom vremenu, uključujući vikende i praznike
Tofu ili sir od soje omiljena je alternativa mesu, puna belančevina i gotovo je obavezan sastojak na tanjirima mnogih vegana i vegeterijanaca. Ali ...
pročitaj jošMasterChef, kulinarski televizijski format koji je kreirao Franc Roddam, svoje prvo emitovanje doživeo je u Velikoj Britaniji, jula 1990. godine. K...
pročitaj jošUgledni gastronomski vodič Gault&Millau u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije na svečanoj ceremoniji, 24. aprila, u hotelu Hayatt Rege...
pročitaj još