Hotel Emerald Hill
18.12.2020 Portfolio

„Emerald Hill Interior“ – Enterijeri s dušom

Poslovanje ugostiteljskih objekata umnogome zavisi od atmosfere kojom oni odišu. Ljudi u restorane, barove i hotele dolaze da bi doživeli nešto prijatno, nesvakidašnje, prisno i toplo. Mnogi važni životni trenuci dešavaju nam se baš na ovakvim mestima – u vreme odmora, putovanja, izlazaka.

„Emerald Hill Interior” ima fantastičan mlad tim veštih i iskusnih stručnjaka

U takvim momentima, potrebno je da se osećamo čarobno, inspirisano, motivisano i opušteno. Tu dolazimo s dragim ljudima da uživamo, započnemo ili produbimo prijateljstva i ljubavi, obnavljamo „mile, davne uspomene“, sećamo se lepih dana i planiramo lepšu budućnost.
Da bi vaš restoran, kafe-bar ili hotel ljudima pružio ovakvu vrstu udobnosti, neophodno je da bude savršeno dizajniran i uređen, baš prema vašem željenom konceptu i viziji.
To treba prepustiti profesionalcima. „Emerald Hill Interior” ima fantastičan mlad tim veštih i iskusnih stručnjaka, koji svaki san mogu prevesti u javu. Ono što vi zamislite, oni dizajniraju i naprave. Naša fabrika nameštaja proizvodi unikatne komade od najfinijih materijala, koje nema baš niko drugi.

„Emerald Hill Interior“ proizvodi unikatne komade od najfinijih materijala, koje nema baš niko drugi

Budite posebni, jedinstveni i prepoznatljivi. Naši dizajneri, arhitekte i vrhunski majstori stoje vam na raspolaganju. Iskustvo u opremanju luksuznih objekata garantuje da ćemo ne samo ispuniti već i daleko nadmašiti sva vaša očekivanja.
Radimo dizajn enterijera i opremanje najrazličitijih tipova objekata u zemlji i inostranstvu. Savršeno poznajemo tržište materijala i opreme, a inspiraciju nosimo u sebi, koristeći je da vama pružimo najbolje.
Pozovite nas da popričamo o vašim planovima i željama, te da ih zajednički od ideje dovedemo do izvedbe, neprevaziđeno osmišljenog i opremljenog ugostiteljskog objekta, u koji svaki gost žuri da se vrati.

„Emerald Hill Interior”
Bulevar vojvode Stepe 52
Novi Sad
www.emeraldhill.rs

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: EMERALD HILL

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije