27.10.2022 Chef

Hotelijerstvo, Gastronomija i Restoraterstvo! Novi ugostiteljski programi na Visokoj strukovnoj školi ICEPS

Deficitarna zanimanja budućnosti već sada su pred nama!

Novi ugostiteljski programi na Visokoj strukovnoj školi ICEPS – Hotelijerstvo, Gastronomija i Restoraterstvo!

Da li znate koja je razlika između gelata, sladoleda i sorbea? Kafa je zapravo voće? Najpoznatije teorije i zablude o vinu? Kako se prave kraft piva? Zanimljivosti o alkoholu o kojima se malo priča?


Visoka strukovna škola ICEPS ima odgovore na ova pitanja!

Prateći turizam i hotelijerstvo, kao jedne od najbrže rastućih ekonomija u svetu, kao i atraktivnost poslova u ovim oblastima, ICEPS je odlučio da u svoj portfolio uvrsti i akredituje nove programe.

Apsolutni fokus na praktičnim veštinama

Model studija u slučaju ovih programa počiva na apsolutnom fokusu na praktičnim veštinama, a nakon sažetih i savremenih teorijskih predavanja. Namenjen je svima koji žele da se usavršavaju u svetu hotelijerstva, gastronomije ili restoraterstva po svetskim standardima, onima koji žele da budu drugačiji od drugih. Zahvaljujući partnerstvu sa brojnim vodećim ugostiteljskim i hotelskim kompanijama u Srbiji i inostranstvu koje su ICEPS-u širom otvorile svoja vrata (Sheraton, Fruške Terme Resort & Residence, Mona Plaza, Courtyard by Marriott, Vinarija Zvonko Bogdan, Vinska kuća Kovačević i mnogi drugi), kao i veoma poznatim predavačima iz prakse koji su prepoznali kvalitet ovih programa, budućim polaznicima biće omogućeno da steknu, a kasnije i primene veštine i znanja u realnom radnom okruženju.

Priznavanje dela stručne prakse na određenim predmetima

Onim studentima koji su već zaposleni u nekim od pomenutih objekata ICEPS nudi mogućnost priznavanja dela stručne prakse na određenim predmetima, dok studenti koji odluče da se prebace sa druge visokoškolske ustanove na ICEPS mogu da računaju na priznavanje dela ili svih položenih ispita.

Otvoriće vam se vrata vrhunskih hotela, restorana…

Upravljanje hotelima, spa i wellnes centrima, kreativna gastronomija, sistem rada u fine dining restoranima, svet vina i kafe, pravilna ishrane, planiranje menija i organizacije rada samo su neke od oblasti kroz koje će budućim polaznicima biti otvorena vrata vrhunskih hotela, restorana i drugih specijalizovanih ugostiteljskih objekata, kao i mogućnost daljeg usavršavanja i napredovanja u njima.

Upis je još uvek u toku!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije