All’antico cafe & restaurant nudi čaroliju Italije u srcu Beograda
U samom srcu Beograda nalazi se mesto koje nudi čaroliju Italije na tanjiru. Sendviči rađeni u neobično ukusnoj fokači, od kojih izdvajamo Parmu i ...
pročitaj jošHorst Ingendordn, vlasnik restorana „Cedric’s“ u nemačkom gradu Ratingeru se odlučio na nesvakidašnji potez. Naime, on je uveo plaćanje ulaznice u restoran za svakog gosta.
Ulaznicu plaća svaki gost koji želi da jede, osim ako je reč o deci. Cena ulaznice je tri evra, a razlog za ovakvu odluku Horst objašnjava drastičnim rastom svih ulaznih troškova. Od namirnica do energije.
„Meso je skuplje od 30 do 50 posto, povrće 30 posto. Ulje za prženje poskupelo je više od 100 posto, a troškovi energije 2000 posto“, jada se on.
„U jednom trenutku sam povukao ručnu i rekao da sad moram nešto da preduzmem. Umesto da menjam jelovnik i povećavam cenu vode i drugih usluga, odlučio sam da uvedem ta tri evra”, objašnjava nemački ugostitelj.
„Gosti s kojima sam razgovarao to razumeju i mislim da je otvorenost i iskrenost zapravo prilično dobra“, kaže Ingendorn.
U samom srcu Beograda nalazi se mesto koje nudi čaroliju Italije na tanjiru. Sendviči rađeni u neobično ukusnoj fokači, od kojih izdvajamo Parmu i ...
pročitaj jošNov, mlad restoran u kom možete uživati u jutarnjoj kafi ili se opuštati uz zvuke lagane muzike, u toploj atmosferi i inspirativnom ambijentu je lo...
pročitaj jošM.Arch Jelena Stanojević, vlasnica studija Soho architecture nam je otkrila kako je došlo do saradnje sa čuvenim lancem restorana i čime se vodila ...
pročitaj još