1 ILON MASK drive in
28.05.2022 Street Food

Napunite stomak, ali i auto! Ilon Mask otvara Tesla drajv-in restoran (VIDEO)

Ekscentrični multimilijarder Ilon Mask ne miruje! Najavio je da u Holivudu otvara drajv-in restoran Tesla, a radiće na jednoj od Teslinih lokacija za punjenje automobila u Los Anđelesu

Mask želi da sve bude kao nekada

Kaže da želi da sve bude kao nekad: konobarice na rošulama, posluživanje na prozorima automobila, jarke boje, radno vreme 24 sata, filmovi… Kako je objavio Electrek, veliki drajv-in restoran imaće bioskop, 28 stanica sa punjačima za električne automobile, restoran na dva sprata sa više od 200 mesta i terasu sa koje će gosti imati direktan pogled na dva filmska platna. Naravno, hrana će se posluživati isključivo u automobilima, baš kao što je bilo pedesetih godina prošlog veka.
Pre godinu dana Tesla je zatražila zaštitu logotipa sa slovom T za čitav niz restoranskih koncepata, od samoposluživajućih restorana do dostave. Navodno je Mask već testirao drajv-in restoran na Teslinoj lokaciji u Santa Moniki u februaru mesecu, ali je to prošlo nezapaženo jer nije bilo nikakvih posebnih oznaka na lokalu. O mogućem datumu otvarenja restorana i ponudi još nema dostupnih informacija.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: TESLA / INSTAGRAM / YOU TUBE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije