10.09.2022 Street Food

Burrito Madre restorani podstiču karijerni razvoj zaposlenih

Burrito Madre restorani imaju jedinstven koncept kad je u pitanju napredak i razvoj karijere zaposlenih. Konstanta u kvalitetu jeste prioritet, ali poseban akcenat stavlja se na brigu o zaposlenima. Svakom pojedincu pruži se prilika da proširi i usavrši svoje znanje.

FRONT BURITO MADRE Lazar Nešić kuvar

Burrito Madre je prepoznao kvalitet Lazara Nešića

Squadra Group doo, bazična firma, organizuje treninge, obuke, aktivno motiviše i edukuje sve u grupaciji. Edukacija se ne svodi samo na što bolju pripremu i plasiranje proizvoda već i na komunikaciju sa klijentima.
Sjajan primer je mladi menadžer proizvodnje i vešt kuvar grupacije, Lazar Nešić koji je od starta pokazivao interesovanje, a naravno, firma je to prepoznala i širom otvorila vrata. Lazar je uz podršku brzo napredovao i usavršio poprilično zahtevne i napredne tehnike kuvanja.
Ekskluzivno za naše čitaoce Lazar Nešić prezentuje 2 specijaliteta Burrito Madre restorana: Burrito barbacoa i kesadilju sa glaziranim pečurkama.

Burrito barbacoa

Meso juneće plećke zatvara se prženjem sa svih strana na zagrejanoj tavi. Potom se kuva 12 sati u sopstvenom soku i moči od prženja. Prilikom kuvanja dodaju se standardni začini kao što su so, biber i dodaci koji ovom jelu daju sav šarm (hoisin sos, crni i beli luk, ačiote pasta, guajillo paprika). Kako je ovo meso samo po sebi ukusno, za najbolji burrito predlažemo da je u kombinaciji sa podlogom od pirinča kuvanog na pari i crnog pasulja. Zatim dodati kukuruz, miks zelenih salata, kačkavalj, piko de galjo, mokahete salsu i čipotle ajoli.

Kesadilja sa glaziranim pečurkama

Glazura za pečurke pripremljena je od soja sosa, balzamiko sirćeta, čipotle paprike, kao i začina, soli i bibera. Nakon glaziranja, pečurke se kratko griluju. Za osnovu svake naše kesadilje (queso = španski, značenje sir), koristi se gauda sir. Ostali sastojci su crni pasulj i bebi spanać.

Podsećanja radi, sva jela se pripremaju po tradicionalnim meksičkim recepturama. Izbalansirana su na moderan način i telo snabdevaju svim potrebnim hranljivim sastojcima. Kompletna ideja je da se u moderan život vrati prava hrana, koja se kuva, secka, sprema i živi u svojim sopstvenim sokovima.

Burrito Madre zanimljivosti

* barbacoa se svaki dan priprema za 15 burrito madre objekata (oko 4.000 gostiju dnevno)
* burrito madre mesečno obradi 13 tona junećeg mesa

Burrito Madre familija nastavlja da raste…

www.burritomadre.com
fb/ig @burritomadre [email protected]

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: BURRITO MADRE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije