Marko Đerić novi chef kuhinje restorana Langouste o Guillaume Iskandaru
Chef Marko Đerić je nakon završenih studija na Almi, međunarodnoj školi italijanske kuhinje u Kolornu, započeo svoj profesionalni put u Ženevi gde ...
pročitaj jošSigurno da vam je poznat euforičan osećaj pred putovanje na novu destinaciju kada, između ostalog, tragate za restoranima sa preporukama pa zbog toga pretražujete lokalne vodiče, kontaktirate poznanike koji su već posetili to mesto, nanovo iščitavate sačuvane novinske članke ili bookmarkirane stranice. Svesni smo da put do traženih preporuka zna biti iscrpljujuć i nezgodan, pa smo zbog toga odlučili da istražimo za vas.
Na vama je da pred put uradite sve što je u vašoj moći ne bi li osigurali dobar obrok i užitak kada doputujete na željenu destinaciju, bilo da je u pitanju Pariz, London ili Rim.
View this post on Instagram
ITALIJA
Da Vittorio Mare, Portofino
Lido 84, Gerdone Riviera
Pizzeria I Masanielli, Kazerta
Osteria Francescana, Modena
Pasta In Corso, Rim
View this post on Instagram
ŠPANIJA
Les Cols – Giroma
Bar Brutal – Barselona
Cal Pep – Barcelona
Casa Camara – Gipuskoa
Mugaritz – San Sebastijan
View this post on Instagram
FRANCUSKA
Plenttude – Pariz
Yam’Tcha – Pariz
Le Coquillage – Saint-Méloir-des-Ondes
Palais Royal Restaurant – Pariz
La Ferme de la Ruchotte – Blingy-Sour-Ouche
View this post on Instagram
DANSKA
Geranium, Kopenhagen
Noma, Kopenhagen
Søllerød Kro, Søllerød
Kadeau, Kopenhagen
Alchemist, Kopenhagen
View this post on Instagram
VELIKA BRITANIJA
Clarke’s – London
Perilla – London
Trishna – London
Shoryu Ramen – Mančester
Andrew Fairlie – Auchterarder
Žene u ugostiteljstvu, hteli mi to da priznamo ili ne, još uvek nisu ravnopravne sa muškarcima, mada se situacija znatno popravlja iz godine u godi...
pročitaj jošIdeja o Basch House 1887 javila se pre mnogo godina, a postepeno se razvijala, menjala i dopunjavala do 2021. godine kada je počela sveobuhvatna re...
pročitaj jošPrvi restoran koji se spominje u arhivskoj građi Novog Sada je gostiona Kod fazana, i to 1822. godine. Iako se veruje da je restoran počeo sa radom...
pročitaj još