Marta Sthzart
10.10.2021 Trendovi

Marta Stjuart u 80. godini otvara prvi restoran!

Sada je potvrđeno ono što se dugo pričalo u kulinarskim krugovima. Legenda TV kuvanja Marta Stjuart otvara svoj prvi restoran početkom sledeće godine.

Gordon Remzi će joj biti prvi komšija

Lokalni magazin VitalVegas piše da će joj partner u poslu biti najbolji prijatelj i partner u šou Poltuck Dinner, Snup Dog, ali on se u dokumentaciji o restoranu ne spominje. Budući da Marta ne želi da komentariše vest o restoranu, prenosimo vam samo glasine. A one kažu da će restoran raditi u kazinu hotela Pariz, na lasvegaškom Stripu, tako da će restorani Gordona Remzija, Gaja Savoja i Nobua dobiti novog „komšiju“. Kako navode dobro obavešteni Marta planira da to bude tipičan francuski restoran visoke kuhinje.
Marta Stjuart je najpoznatija kao naslednica Džulije Čajld, žene koja je pedesetih i šezdesetih godina naučila Ameriku da kuva. Martini kuvari iz osamdesetih su postigle senzacionalan uspeh, a pre toga ova Poljakinja je vodila uspešan ketering biznis. Za mnoge bi otvaranje prvog restorana u osamdesetoj godini bila nemoguća misija, ali, svakako ne i za Martu Stjuart.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: GETTY IMAGES

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije