Samsung frižider 1
08.09.2021 Trendovi

Najnoviji Samsung Bespoke frižideri su dostupni u Srbiji!

Kompanija Samsung Electronics saopštila je da je u Srbiji zvanično krenula prodaja Bespoke frižidera. Ovaj revolucionarni kućni aparat donosi pregršt vrhunskih tehnologija koje će učiniti da skladištenje namirnica bude najkvalitetnije do sada, te da se u u njihovoj svežini uživa duže nego ikad. Bespoke frižideri imaju jedinstvenu mogućnost da se lako uklapaju u prostor i enterijer, kroz uparivanje različitih boja i materijala, a korisniku se pruža mogućnost da kroz ovaj aparat reflektuje svoj stil, te da ga na najbolji način uklopi u ambijent i njegovu estetiku. Samsung Bespoke frižidere u Srbiji moguće je nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 94,799.00 RSD. Dostupne promenjive boje vrata su crna, srebrna, lila, nebesko plava, bež i bela, koje će moći da se kombinuju sa materijalima saten-staklo, glam-staklo, čisto staklo, terakota metal, pravi nerđajući čelik i čelik-metal.

Samsung frižider 2

Frižider koji produžava vek trajanja i svežinu namirnicama

Samsung Bespoke frižideri će olakšati pripremu hrane, jer će namirnice ostati duže sveže zahvaljujući inovativnoj Flex Zoni koja ima pet opcija za podešavanje temperature frižidera. Moguće je podesiti temperaturu za zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso i ribu, voće i povrće, kao i za piće.
Zahvaljujući tehnologiji Humiditi Fresh + unutar posebnog odeljka u frižideru korisnik ima mogućnost da podešava nivo vlažnosti, stvarajući idealan ambijent za skladištenje različitog voća i povrća, čime se omogućava da ono ostaje hrskavo, sveže i sočno.
U cilju bolje organizacije skladištenje hrane, frižider ima fleksibilne fioke pomoću kojih korisnik može da unutrašnji prostor prilagodi po sopstvenoj želji. Bespoke frižideri sadrže dvostruki ledomat, odnosno uz obične kockice leda korisnicima su na raspolaganju i ledene mrvice koje brže rashlađuju piće. Ledene mrvice savršene su za pripremu koktela, frappea ili ledene kafe.

Samsung frižider 3

Bespoke frižideri donose Optimal Fresh + tehnologiju, koja omogućava da se poseban odeljak dodatno podeli na dve zone koje se hlade na različitim temperaturama. Tako jedna zona može da bude hladnija i adekvatna za namirnice poput mesa i ribe, a druga manje hladna za preostalu hranu. Na kraju, korisnici pomoću jednog dodira na opciju Cool Select + mogu da promene način rada hlađenja. Korisnik može da izabere opciju hladno (2°C), hladno (-1°C), meko zamrzavanje (-5°C) ili zamrzavanje (-15 ~-23°C) prema sopstvenim potrebama.

Samsung frižider 4

Neka i vaši kućni aparati budu odraz vašeg stila sa novim Bespoke frižiderima

Ono što Bespoke frižider čini jedinstvenim je uglađen i moderan dizajn koji je standardne dubine od 600 mm, te se ovaj model u potpunosti ravna sa kuhinjskim elementima. Ima ravna vrata i praznu zadnju ploču, a u minimalistički organizovanoj unutrašnjosti nalazi se skriveni displej, ravna polica za vino i kutije i posude u nijansama sive boje. Uz savršenu funkcionalnost i dizajn Bespoke frižidera, korisnici će svakako više uživati u pripremi jela, a njihova kuhinja će svakako odisati njihovim prepoznatljivim stilom.
Više informacija možete dobiti OVDE!

Samsung frižider 5

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, mobilnih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom OVDE!

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

IZVOR: SAMSUNG

FOTO: SAMSUNG

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije