23.12.2020 Trendovi

Najprestižnija škola za hotelijerstvo i ugostiteljstvo na svetu stiže u Srbiju!

Kako ostvariti karijeru u fascinantnom svetu hotelijerstva i ugostiteljstva, otvoriti vrata najprestižnijih hotela i ugostiteljskih objekata bilo gde u svetu i postati vrhunski kuvar, iskusni menadžer recepcije, vešt menadžer restorana, ili izvanredan profesionalac u hotelskoj administraciji?

École hôtelière de Lausanne – najprestižnija obrazovna institucija za hotelijerstvo i ugostiteljstvo na svetu

Ohma by Winsedswiss Belgrade, obrazovna Akademija za menadžment u hotelijerstvu i ugostiteljstvu otvara svoja vrata u Beogradu, u martu 2021. godine u prostorijama Mona Plaza hotela!
Winsedswiss, svetski institut za obrazovanje u uslužnim delatnostima sa sedištem u Švajcarskoj, kroz ohma akademiju po prvi put u Srbiju donosi tradicionalni švajcarski model obrazovanja, pod licencom VET by EHL programa najprestižnije obrazovne institucije za hotelijerstvo i ugostiteljstvo na svetu – École hôtelière de Lausanne (EHL).
Winsedswiss (World Institute of Service Education) je švajcarska obrazovna grupa koja ima za cilj da ponudi programe doživotnog učenja za sve – od vrtića preko univerziteta, do usavršavanja svih profila zaposlenih stručnjaka. Programi pokrivaju uslužne delatnosti – od ugostiteljstva i hotelijerstva, upravljanja maloprodajnim i zdravstvenim uslugama, sve do sporta i luksuza.

Četiri studijska programa: Culinary, Room division, Hotel administration i Food & Beverage Services

Sistem obrazovanja na akademiji zasnovan je na savršenom balansu teorije i prakse, a svi polaznici će imati priliku da svoje znanje primene i u realnom radnom okruženju. Bliskom saradnjom sa vodećim hotelima i restoranima ohma je obezbedila polaznicima priliku da steknu iskustvo i potrebne veštine za pružanje usluga na najvišem nivou po međunarodnim standardima i na taj način sve svoje polaznike priprema za karijerni put koji su odabrali.
Program VET by EHL je najbolji put za sve koji žele blistavu karijeru u oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva – od majstora kulinarskih specijaliteta, stručnih menadžera restorana, nasmejanog recepcionera ili vrhunskih eksperata u hotelskoj administraciji.
Polaznici na raspolaganju imaju četiri različita studijska programa – Culinary, Room division, Hotel administration i Food & Beverage Services nakon kojih će steći međunarodno priznate VET by EHL diplome iz programa za koji se odluče prilikom prijavljivanja.
Programi su podeljeni na tri nivoa – Foundation>Intermediate>Advanced i svaki od njih se pohađa 6 meseci. Po završetku 18 meseci intenzivne teorijske i praktične obuke svi oni koji su uspešno završili neki od ovih programa imaće potrebne kompetencije za zauzimanje stručnih pozicija u oblasti ugostiteljstva. Dobijanjem VET by EHL međunarodno priznatih sertifikata i diploma, polaznici će otvoriti vrata fantastičnim profesionalnim mogućnostima, ne samo u Srbiji već bilo gde u svetu.

Više detalja uskoro na portalu Cafe Bar & Restoran, a u međuvremenu posetite fejsbuk stranicu Ohma Belgrade OVDE

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: WINSEDSWISS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije