Toma 1
10.09.2021 Trendovi

Novinarska projekcija filma „Toma“ u restoranu „Dva jelena“

Danas je održana novinarska projekcija dugoočekivanog filma „Toma“ u poznatom beogradskom restoranu „Dva jelena“ u Skadarliji, na kojoj su pored medija prisustvovali i članovi filmske ekipe koji su uspeli verno da dočaraju život popularnog umetnika.

toma 2

Crveni kiosk, viršle i jogurt kao karta za putovanje kroz vreme

„Mlekara Šabac kao kompanija koja veruje u tradiciju i kvalitet, želela je da pruži podršku večitim temama koje su opisane u filmu ‘Toma’ u kojem je prikazan život pevača, kao i način na koji je on unosio emociju u svoja dela, na koju niko nije mogao ostati ravnodušan. Toma Zdravković simbol je jednog vremena koje je protkano ljubavlju prema muzici i uživanju koje je ona donosila u živote onih koji su je slušali, a u ime tih lepih dana mi smo sa ponosom podržali ovu kinematografsku priču o legendi jugoslovenske muzičke scene, jer i naše proizvode Stvaramo s ljubavlju“, izjavila je Maja Bađin Georgijević, Menadžer Korporativnih komunikacija u Mlekari Šabac.

toma 3

Život iz Tominog vremena bio je protkan svakodnevnim, malim užicima koji su postali deo tradicije, a među njima je i čuveni Šabački jogurt, čije decenijsko poštovanje tradicionalne recepture i danas ima svoje verne ljubitelje. Nostalgiju za druženjem sa muzikom u kafanama, u kojima je vreme bilo saveznik svih boema i ljudi veselog duha, pojačava i sećanje na jutra nakon, kada se doručak obavezno kupovao na crvenim kioscima u kojima je pored viršli i pogačica nezaobilazni spoj činio i Šabački jogurt koji je vraćao u život nakon duge i raspevane noći.
Ovim filmom u kojem nas vanvremenski Tomini hitovi vode na putovanje u prošlost, ispričane su priče o ljubavi, tradiciji, kvalitetu i kulturi – priče koje su deo svih nas.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: PR SLUŽBA ŠABAČKE MLEKARE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije