3 Baristro
23.11.2021 Trendovi

Oaza mira i lepote u Baristro caffe baru

U današnje vreme ljudi sve manje vremena odvajaju za sebe, svoj mir i zadovoljstvo. Ukoliko ste ljubitelj kafe, sveže ceđenih sokova, a uz sve to dobijete i top frizuru pre podne, dok uveče posegnete za kojom čašom dobrog vina ili ste pak više za koktel, onda je nova oaza za vaša čula definitivno frizerski salon i kafe Mara Baristro.

Opuštajući enterijer koji je sa mnogo ljubavi oslikala vlasnica

Ova mirna luka nalazi se u Obrenovcu, Miloša Obrenovica 144 što dodatno privlači i mlade i starije, nudeći zaklon od realnosti i pozitivnu energiju, koja nam je svima preko potrebna, posebno u toku radne nedelje.

2 Baristro

Upravo i samo ime govori da je ovo mesto kao stvoreno za kratkotrajni beg od naporne gradske gužve, te za opuštajuću pauzu i za, barem trenutni, osećaj slobode usred svakodnevnih obaveza. Opuštajući enterijer koji je sa mnogo ljubavi oslikala vlasnica zajedno sa sestrom, čija su ideja i projekat zajedničko delo odiše sa mnogo cveća i drveća. Jedinstven osećaj i miris ušuškanog dnevnog boravka u kojem na raspolaganju tokom celog dana imate širok spektar domaćih i stranih pića, može biti buduće mesto za vaše intimne proslave, ali i bitne datume koji treba da ostanu ovekovečeni. Baristro tim poziva sve goste da uvek, u svakom danu, pronađu bar malo vremena za sebe i tako investiraju u lični hedonizam.

1 Baristro

Baristro caffe bar

Adresa: Miloša Obrenovića 144, Obrenovac
Radno vreme: 07 – 00h
Tel.: 060/460-5001
Instagram: baristro_cafebar

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: BARISTRO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije