4 Apis hrana
28.04.2022 Trendovi

Paraćinski restoran Apis vas čeka u novom ruhu

Restoran Apis u Paraćinu, svima poznata gradska priča sa tradicijom od 30 godina zauzela je novo mesto na mapi grada i preselilia se u sami centar.

1 Apis

Retro stil na moderan način

Početkom decembra otvorio je svoja vrata svim osvedočenim hedonistima, starim i vernim ali i novim gostima. Pri ulasku u objekat retro stila na moderan način stiče se prijatan osećaj luksuza, elegancije i opuštene, kućne atmosfere.

5 Apis konobari

Šef kuhinje Snežana Ostojić predvodi mladi tim

Mlado i ljubazno osoblje profesionalno sprovodi politiku gostoprimstva. Šef kuhinje Snežana Ostojić i njen tim predanih kuvara, staraju se o tradicionalnoj balkanskoj kuhinji i jedinstvenim gastronomskim specijalitetima karakterističnim za ekskluzivne restorane i hotele. Specifična priprema i poseban aranžman svakog jela, kvalitetna kafa i široka paleta vinskih etiketa koja idealno prate ponudu hrane uzdigli su restoran Apis visoko na lestvici najboljih restorana u Pomoravlju i široj okolini.

3 Apis hrana

Kompletan rad zasnovan je na poštovanju tradicije i jedinstvenog balkanskog domaćinskog ponašanja. Iskusan tim kordinatora I menadžera zadovoljava se samo najboljim te je na gostima da na miru uživaju u komforu, toploj atmosferi i opuštajućim nijansama boja.

2 Apis

Apis

Adresa: Svetog Save 20, Paraćin
Telefon:+381 35571580
Info i rezervacije: 062/249-495, 069/571-5801
Web: www.apis.rs
E-mail: [email protected]
Instagram: apis_paracin
Facebook: Апис – кафе ресторан

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: APIS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije