The Petica je urbano mesto koje krase neobična elegancija i jela punih ukusa
Još jedan od novoobeogradskih mladih restorana, The Petica poziva goste da se uvere u kvalitet usluge i ukusnu hranu. ...
pročitaj jošNedavno proglašen za najlepše mesto u centru grada, beogradski restoran April gostima pruža užitak u ekskluzivnom ambijentu.
Nedavno proglašen za najlepše mesto u centru grada, beogradski restoran April gostima pruža užitak u ekskluzivnom ambijentu uz vrhunske ukuse jela domaće i internacionalne kuhinje.
Ovde možete uživati u petnaestak opcija za doručak od kojih se izdvajaju palenta, francuski tost i domaćinski doručak.
Kralj livade na kojeg smo zaboravili! Prolećna supa od maslačka
Sendviči, brusketi i obrok salate su odličan izbor kada je u pitanju branč, dok su supe i potaži, rižota, paste, riba i morski plodovi tu ako se odlučite za lagani ručak.
Pored osam vrsta pizza, burgera, taljate, tatar bifteka, T-bone steaka, tu su i specijaliteti poput kobasica od mangulice, svinjskih rebara u BBQ sosu, ćevapa u kajmaku na fokači od najfinijeg Caputo brašna. Naravno, tu su i brojni deserti. Pored bogatog izbora hrane, autentičnog i prijatnog ambijenta, lokal raspolaže brzim i kvalitetnim servisom.
Adresa: Obilićev venac 26, Beograd
Telefon: +381 60 626 2620
Radno vreme: svaki dan od 08.00 do 00.00
Instagram: @april__beograd
Novitete ovog izuzetnog restorana možete pratiti na njihovoj Instagram stranici, kao i pogledati na koji način oni serviraju i dekorišu svoja jela.
View this post on Instagram
Detalji su važni, a kod nas se oni posebno cene. Sveži i najkvalitetniji sastojci su deo svakog našeg obroka, a kada na to dodate jedinstven ambijent u samom srcu grada budite uvereni da ćete postati naš stalni gost
View this post on Instagram
Bilo da tragate za laganim proteinskim obrokom ili kaloričnom bombom, naš tim kuvara je tu da ispuni svaku Vašu zamisao. Naš uspeh se ogleda u korišćenju najkvalitetnijih sastojaka, pripremi jela sa posebnom ljubavlju prema tradicionalnoj recepturi i želji da zadovoljimo sve vaše ukuse.
Bakšiš na karticu koji je uveden u Hrvatskoj ne da nije zaživeo, već su zabeleženi poražavajući rezultati. Bakšiš na karticu prijavilo manje od je...
pročitaj jošPizzeria Cafeteria Italiana sa radom je počela 3. 12. 2016. godine, kao poduhvat istinskih zaljubljenika u espresso - Bodana Rasića i Milana Stojko...
pročitaj jošRestoran sa ukusima ruske domaće kuhinje pod imenom Kod Magdalene već neko vreme uspešno radi na Zemunskom keju. Tradicionalni ruski specijaliteti...
pročitaj još