Gault & Millau Srbija za 2023! 4 kape za restorane Salon 1905 i Langouste
Svečana promocija drugog izdanja gastronomskog vodiča Gault & Millau Srbija 2023. održana je u utorak, 25.04.2023. godine, u Kristalnoj dvorani...
pročitaj jošGlavna tema u gastronomskim krugovima je i dalje svečana promocija srpskog izdanja vodiča Gault & Millau za 2023. godinu. Ovom prilikom dodeljene su nagrade najboljim ugostiteljima, a restoran Garden hotela Grand Kopaonik ponosno se pridružio listi najboljih restorana u Srbiji.
Restoran Garden dobio je svoje mesto u prestižnom gastronomskom vodiču Gault & Millau za 2023. godinu i još jednom potvrdio kvalitet i visoki standard koji pruža svojim gostima. Restoran Garden ističe se modernom kuhinjom inspirisanom najboljim lokalnim ukusima, sa akcentom na odabrane namirnice kontrolisanog porekla. Tako se na meniju ovog restorana može naći najkvalitetnija lokalna burata, aromotični plodovi prirode poput vrganja i tartufa, planinska jagnjetina i nezaobilazna borovnica sa obronaka Kopaonika. Osim u izvrsnoj hrani, ovde se prednost daje uživanju u ambijentu koji odiše dinamičnom, planinskom atmosferom.
Za Dušana Mihajlovića, šefa kuhinje restorana Garden, kvalitet i izuzetan ukus koga ćete se sećati i nakon odlaska iz restorana, glavni su lajtmotivi uz tradicionalne tehnike kuvanja.
“Izuzetno sam ponosan na još jedno priznanje koje je restoran Garden dobio od strane prestižnog Gault & Millau vodiča. Privilegija je biti u selekciji najboljih restorana u Srbiji i to po ukusu eminentnih poznavalaca svetske gastronomske scene. Nastavićemo da pomeramo granice dobrog ukusa, donoseći novi duh u prepoznatljiv planinski ambijent”, izjavio je šef Mihajlović
Monza Concept Bar je moderan multi gastronomski kompleks koji u svom sastavu krije različite sadržaje kojima je zajednička misija zadovoljstvo svak...
pročitaj jošJoš jedan od novoobeogradskih mladih restorana, The Petica poziva goste da se uvere u kvalitet usluge i ukusnu hranu. ...
pročitaj jošRestoran sa ukusima ruske domaće kuhinje pod imenom Kod Magdalene već neko vreme uspešno radi na Zemunskom keju. Tradicionalni ruski specijaliteti...
pročitaj još