26.04.2023 Restoran

Restoran Garden drugu godinu zaredom u prestižnom Gault & Millau vodiču

Glavna tema u gastronomskim krugovima je i dalje svečana promocija srpskog izdanja vodiča Gault & Millau za 2023. godinu. Ovom prilikom dodeljene su nagrade najboljim ugostiteljima, a restoran Garden hotela Grand Kopaonik ponosno se pridružio listi najboljih restorana u Srbiji.

Restoran Garden se ističe modernom kuhinjom inspirisanom lokalnim ukusima

Restoran Garden dobio je svoje mesto u prestižnom gastronomskom vodiču Gault & Millau za 2023. godinu i još jednom potvrdio kvalitet i visoki standard koji pruža svojim gostima. Restoran Garden ističe se modernom kuhinjom inspirisanom najboljim lokalnim ukusima, sa akcentom na odabrane namirnice kontrolisanog porekla. Tako se na meniju ovog restorana može naći najkvalitetnija lokalna burata, aromotični plodovi prirode poput vrganja i tartufa, planinska jagnjetina i nezaobilazna borovnica sa obronaka Kopaonika. Osim u izvrsnoj hrani, ovde se prednost daje uživanju u ambijentu koji odiše dinamičnom, planinskom atmosferom.

„Nastavićemo da pomeramo granice donoseći nov duh u prepoznatljiv planinski ambijent“

Za Dušana Mihajlovića, šefa kuhinje restorana Garden, kvalitet i izuzetan ukus koga ćete se sećati i nakon odlaska iz restorana, glavni su lajtmotivi uz tradicionalne tehnike kuvanja.
“Izuzetno sam ponosan na još jedno priznanje koje je restoran Garden dobio od strane prestižnog Gault & Millau vodiča. Privilegija je biti u selekciji najboljih restorana u Srbiji i to po ukusu eminentnih poznavalaca svetske gastronomske scene. Nastavićemo da pomeramo granice dobrog ukusa, donoseći novi duh u prepoznatljiv planinski ambijent”, izjavio je šef Mihajlović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije