2 Up Lounge bar
11.01.2021 Trendovi

UP Lounge bar, mesto gde se osećate kao kod kuće

Otvaranjem UP lounge bara gastronomsko-barska scena Banovog brda znatno je obogaćena. Pritom, kompletan enterijer odiše komforom, toplinom i udobnošću. Za dizajn nisu bile zadužene arhitekte, već odabrani tim, koji je želeo da lokal poseduje „kućnu atmosferu”.

7 Up Lounge bar

„UP Lounge Bar je uvek dobar i gostoprimljiv domaćin“

Prema rečima vlasnika Zorana Milanovića, sama ideja o osnivanju ovakvog mesta upravo je želja da svi posetioci ovde budu s osmehom na licu, bez stresova i pritisaka koji nas okružuju svakog dana.
„Ponosni smo na činjenicu da je UP uvek dobar i gostoprimljiv domaćin. Radimo sve što je u našoj moći da svaki gost ima osećaj kao da je kod kuće. To potvrđuje i osoblje koje je uvek spontano, otvorenog srca i s osmehom na licu“, naglašava gospodin Milanović

8 Up Lounge bar

Kuvari su se pobrinuli da boravak bude „još ukusniji“, jer ponuda jela je autentična. Meni je formiran kao miks tradicionalnih i internacionalnih recepata.

6 Up Lounge bar

Vikend je rezervisan za bogat muzički program, koji čine bendovi i poznati di-džejovi naše scene. Večeri su tematske i često propraćene promo aktivnostima. UP, takođe, za sve zainteresovane organizuje privatne i korporativne proslave.

5 Up Lounge bar

UP Lounge Bar

Adresa: Žarkovačka 60a, Banovo brdo
Telefon: 011/452-56-00; 060/706-09-10
Web: www.uploungebar.rs
Facebook: UpBarLounge

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: UP BAR LOUNGE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije