
Tuna tartar by šef Miloš Lazić iz restorana Velvet
Šef Miloš Lazić, koji poseduje bogato internacionalno iskustvo, a trenutno radi kao zamenik šefa kuhinje u beogradskom restoranu Velvet, deli s naš...
pročitaj jošGastrobar Velvet otvoren je u septembru i nalazi se u jednom od najlepših delova Vračara, na uglu ulica Njegoševe i Molerove. Bašta je zaklonjena zelenilom, tako da buka i gužva ne predstavljaju problem prilikom ispijanja kafe.
View this post on Instagram
Mali balkon je tu za one koji žele da budu viđeni, dok sam lokal koji je nekad bio salonski stan pruža više raznovrsnih kutaka za uživanje uz doručak i kafu, pre započinjanja dnevnih obaveza, poslovni ručak ili večeru s prijateljima, kao i za opušteno ispijanje aperola ili čaše vina pored kamina.
Želja vlasnika bila je da se uklopi staro i novo. Što se tiče samog enterijera, korišćene su boje i materijali koji opuštaju, a što se tiče razvoja kuhinje, insistirano je na kvalitetnim, sezonskim namirnicama i načinu pripreme koji je mediteranski, tako da će se i sam meni menjati u skladu sa godišnjim dobima.
Šef kuhinje je Ana Belopoljac, koja svojim iskustvom usmerava mladi tim, željan učenja i inovacija.
„U godini koja je posebno teška za ugostiteljstvo, odlučeno je da se priča organski razvija, po principu od usta do usta, koji je sigurno najbolji marketing u ovim insta(nt) vremenima”, ističe menadžment restorana.
Adresa: Njegoševa 61, Beograd
Radno vreme: 07- 23h
Telefon: 062/77-42-42
Instagram: velvet_beograd
Posle jutrošnje sednice kriznog štaba medijima se obratio dr Branislav Tiodorović koji je izneo sledeće odluke koje na snagu stupaju odmah i traju ...
pročitaj jošFudbalska legenda Dragoslav Stepanović je u nemačkom fudbalu, kao trener Ajntrahta iz Frankfurta i Bajera iz Leverkuzena ostavio dubok trag. I dalj...
pročitaj jošKakva je ovo godina bila! Kako su restorani trenutno ponovo zaključani u Kopenhagenu, dato nam je malo vremena da sumiramo proteklu godinu. Najvi...
pročitaj još