1 Sanja Ippi front
20.06.2022 Trendovi

Vrhunska plastika iz Nemačke i Austrije za ukras svake bašte

U višedecenijskom poslovanju fabrika SR SANJA IPPI se specijalizovala za proizvodnju vrhunskih proizvoda od plastike za otvorene i zatvorene prostore

Trajnost i izdržljivost uz moderan dizajn

Od samog početka SR SANJA IPPI upotrebljava isključivo najkvalitetnije sirovine, a konstantan razvoj u skladu sa tehničko-tehnološkim dostignućima rezultirao je vrhunskim kvalitetom proizvoda. Inovativnim rešenjima i atraktivnim dizajnom oduvek je bila lider na domaćem i inostranom tržištu, dok su trajnost i izdržljivost njenih proizvoda imperativ u poslovanju. Kompletni proizvodni procesi bazirani su na najmodernijoj tehnologiji današnjice i čine je robotizovane mašine i E BAŠTE precizna oprema za proizvodnju brizgane plastike evropskog porekla, uglavnom iz Nemačke i Austrije.
Svi naši proizvodi predstavljaju simbiozu svetskih trendova, znanja, iskustva i ideja naše kompanije u saradnji sa najboljim svetskim dizajnerskim studijima i alatnicama iz Italije kao liderima iz te oblasti.
SR SANJA IPPI nastavlja da insistira na kvalitetu po kome je postala prepoznatljiva, nudeći širok asortiman proizvoda koji pospešuju funkcionalnost svakog domaćinstva.

Stela stolica sanja ippi

Stolica Stella

Stella stolice fabrike SR SANJA IPPI dizajnirane su za druženja na otvorenom, kako u kucnoj atmosferi, tako i u baštama barova i restorana. Materijalom, teskturom, interesantnim bojama i prepoznatljivim dizajnom se uklapaju sa svim stolovima iz kolekcije. Odlikuje ih izrazita stabilnost, a aluminijumske noge joj daju poseban šarm, a na taj nacin i šarm vašeg objekta. Zbog UV aditiva koji se dodaju u procesu proizvodnje mogu se koristiti za otvorene bašte, bazene i akva-parkove.

2 Sanja Ippi stolice

Blues stolice ukomponovane sa stolom Orfeo

Stolica Blues

Jednostavnih silueta, stolica Blues je pravo osveženje u ovim letnjim danima na tržištu plasticnih stolica visokog kvaliteta. Ulepšavaju ambijent svake bašte, a idealna je za elegantno ure#enje ugostiteljskih objekata. Korišcenjem staklenih vlakana i polipropilena u proizvodnji sa dodatkom UV aditiva, stolica Blues je jedna od onih koje su idealne za vaš poslovni objekat. Uklapaju se sa baštenskim nameštajem fabrike SR SANJA IPPI, a dostupne su u dve boje: bambus žuta i braon.

Orfeo 80 i 140

Orfeo sto dizajniran je da spoji notu elegantnog i modernog sa svojom teksturom godova drveta na ploci stola i nogicama. Dostupan u više boja i uklopiv sa svim stolicama iz ponude fabrike SR SANJA IPPI. Pogodan je za formiranje niza stolova zbog svog cetvrtastog oblika. Orfeo asortiman dostupan je u cetvrtastom obliku (80x80x73cm) i pravougaonom obliku sa metalnim ojacanjima (140x80x73). Sa dodatkom UV aditiva pogodni su za komercijalnu upotrebu na javnim površinama.

Sanja ippi saksije

Monaco asortiman žardinjera

Žardinjera Monaco je prakticno rešenje za ure#enje terasa za sve ljubitelje cveca. Žardinjera Monaco je oblikovana tako da se može postaviti na ogradu, pri cemu nema potrebu za podmetacem, jer se rezervoar za vodu nalazi unutar žardinjere. Izradjena je od polipropilena, otporna na UV zrake. Podesivi distanceri omogucavaju da se žardinjera postavi prema Vašim potrebama na ogradu.
Dimenzije:
Monaco 30 – 30x30x24cm / 10 lit.;
Monaco 50- 50x26xh24cm / 18 lit.;
Monaco 60 – 58x26xh24cm / 17,3 lit .

Raspoloživost boja i artikala možete saznati upitom na E-mail adresu fabrike: [email protected] ili pozivom na broj telefona +381 22 315-626 ili +381646584839

7 logo sanja ippi

Adresa: Novosadska 85, 22300 Stara Pazova
Telefon: +381 22 315 626
Web: www.sanja-ippi.com
E-mail: [email protected]

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: SANJA IPPI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije