
Otkrivamo: Šta je potrebno da voćna rakija postane svetski trend
Večno pitanje je kako je moguće da pića od žitarica, agave, šećerne trske, pa i krompira, budu po popularnosti ispred destilata koji nastaje od voć...
pročitaj jošRadi se o relativno novom koktelu koji je kreacija barmena Džekija Patersona iz San Franciska. Kao inspiracija poslužile su mu krvavo crvene narandže sa Sicilije, koje su glavni sastojak likera Solerno.
Solerno je u prodaji već nekih desetak godina, a može se opisati kao kompleksnija verzija Cointreaua i osvežena verzija Grand Marniera. Savršen je u trojci sa tekilom i Angostura Bitterom. Naravno i sveže isceđenim sokom od lajma.
SASTOJCI:
* 30 ml likera Solerno od crvenih narandži
* 30 ml tekile
* 15 ml sirupa Grenadin
* 30 ml svježe iscijeđenog soka od lajma
* 2-3 ml Angostura Bittera
PRIPREMA:
Pomešajte sve sastojke, pa ih prelijte u čašu ispunjenu ledom.
Debic, partner na koga se možete osloniti, koji ne nudi samo sastojke, on nudi sigurnost u svaki recept i slobodu da se kuvari posvete onome što na...
pročitaj jošZa profesionalce kojima je kvalitet prioritet, Silbo donosi dva izuzetna brenda: Dirafrost i Mastri Birrai Umbri. Bilo da vam je potrebna prirodna ...
pročitaj jošEkskluzivne Dolce & Gabbana Casa tapete za umetnost na vašim zidovima! Predstavljamo vam novu kolekciju Dolce & Gabbana Casa tapeta, sada ...
pročitaj još