
Beogradski kafić Užitak na listi najboljih u Evropi
Turistička platforma Big 7 Travel je nedavno objavila listu od 50 najboljih evropskih kafića, a naše zadovoljstvo na njoj se našao i kafe Užitak i ...
pročitaj jošJedinstvenog geografskog porekla, nudeći široku paletu single origin ukusa, BeanZ je pravi izbor svih ljubitelja vrhunskog espresa. Zahvaljujući Mariji iz Kolumbije, Luiz Albertu iz Brazila i Eduardu iz Nikaragve, prirodno gajena kafa na malim plantažama, negovana uz veliku posvećenost i ljubav, pronalazi svoj put i do onih sa najistančanijim ukusom.
Kao premium brend koji zna šta je potrebno poznavaocima espresa, kako bi ih obradovao povodom Međunarodnog dana kafe koji je obeležen 1. oktobra, BeanZ želi dobrodošlicu i Digner iz Tanzanije!
Istinski obožavaoci kvalitetne šoljice svog omiljenog napitka, prepoznaće u njenoj kafi dozu rustičnosti, a ponekad i slatkoću crnog hleba. Digner je svoje ime i ekspertizu izgradila na porodičnoj farmi gde je njen pradeda 1940. godine započeo uzgoj kafe. Od 100 stabala zasađenih pre više od 80 godina, posao se razvijao uz strast prema svakom zrnu. Tako Digner danas obezbeđuje egzistenciju i zaposlenje ne samo za svoju porodicu, već i za brojne meštane područja u podnožju planine Kilimandžaro. Zahvaljujući vulkanskom tlu koje predstavlja bogato i plodno zemljište, kao i optimalnim klimatskim uslovima, proizvodi se prefinjena afrička arabika sa notama čokolade, crnog čaja i bobičastog voća.
Karakteristike kafe koju nudi Digner iz Tanzanije predstavljaju pravo osveženje u BeanZ portfoliju.
Otkrijte i vi ekskluzivne BeanZ ukuse na sajtu www.beanzcafe.co.rs pretplatom na određeni paket, a za potpuno uživanje, u ponudi su i kafe aparati.
Univerzalni espreso martini već odavno dominira kao koktel sa kafom koji zbog savršene ravnoteže između slatkog likera i gorkih kofeinskih nota pru...
pročitaj jošLimončelo je liker od limuna koji se uglavnom proizvodi oko Sorentinskog poluostrva i na obali Amalfija. Originalni limončelo se pravi isključivo o...
pročitaj jošHEINEKEN ti je „zaključao“ auto – nemoguće?! E, moguće – upravo to se desilo posetiocima Gastrošora ovoga vikenda, i ono što je još zanimljivije: s...
pročitaj još