22.10.2020 Horeca oprema

Miodrag Aleksić: „Naši najveći aduti za Mišlenovu zvezdicu su kuvari“

Odavno gastronomska scena u Srbiji nije bila toliko uzbuđena i razdrmana od onog trenutka kada se saznalo da Mišlenovi inspektori dolaze kod nas i da ćemo i mi (konačno i zasluženo) da se nađemo na mapi najprestižnijeg vodiča.
Branko Rosić je u tekstu za novi Nedeljnik razgovarao sa najvećim poznavaocima gastro-scene u Srbiji, koji su mu pomogli da napravi spisak “favorita” i onih restorana koji bi mogli da iznenade kada se u decembru bude, prema očekivanjima, dodeljivala prva Mišlenova zvezdica.
Među njima se našao i Miodrag Aleksić, glavni i odgovorni urednik magazina Cafe Bar & Restoran.

“Mišlenovi inspektori prvenstveno ocenjuju kvalitet jela, kreativnost pri serviranju i ukupan doživljaj kroz spajanje ukusa i mirisa, ne baveći se toliko enterijerom restorana, tako da neće biti degradirani objekti koji nisu toliko estetski atraktivni. Naši najveći aduti su kuvari i vlasnici objekata koji im daju odrešene ruke i ukazuju poverenje”, rekao je Aleksić.

 

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: SHUTTERSTOCK I ŽARKO RADOVANČEV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije