
Anamaria Babičković: Sa ili bez MasterChefa bih otvorila restoran
Da li sam verovao da će MasterChef Srbija iznedriti profesionalnog kuvara? Priznajem da nisam. Ipak, drago mi je što sam pogrešio. Anamaria Babičko...
pročitaj jošElegantan i moderan stil ovog novobeogradskog restorana, čiji naziv nosi prizvuk prefinjenosti i gracioznosti, potvrđuje da ovde možete uživati u vrhunskim jelima internacionalne kuhinje i pažljivo odabranim vinima.
Vina su „kec iz rukava“, kažu iz ovog restorana, te možete očekivati bogatu kartu pažljivo odabranih vina iz Srbije i inostranstva koja su uparena sa pažljivo pripremljenim internacionalnim specijalitetima.
Originalna jela poput Toban Yaki bifteka, jagnjećeg buta u mediteranskom sosu, gambora u tempuri ili tuna steka sa tartufima vredna su odlaska u Sauvignon.
Osećaj obedovanja obogaćen je prijatnom muzikom, a pojačan ažurnim osobljem.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
ADRESA: BUL. MILUTINA MILANKOVIĆA 3B, N. BEOGRAD
IG @SAUVIGNON.NBGD
WWW.SAUVIGNON.RS
TEL: +381 61 270 2703
RADNO VREME: PON – ČETVRTAK 08.00-00.00, PETAK – SUBOTA 08.00-02.00
Restoran „Fleur de Sel“, posle dobijanja Michelin zvezde, diči se još jednim prestižnim priznanjem. Britanski magazin „The World of Fine Wine“ svrs...
pročitaj jošU moru novih restorana nije čudo da nam se desi da nam neko od otvaranja promakne. A vredno je da se zabeleži. Restoran Cvetić je baš takav slučaj....
pročitaj jošEn Sofi Pik (Anne-Sophie Pic) zatvorila je svoj restoran sa dve Michelinove zvezdice, La Dame de Pic, u Londonu nakon osam godina prisustva na brit...
pročitaj još