
Anamaria Babičković: Sa ili bez MasterChefa bih otvorila restoran
Da li sam verovao da će MasterChef Srbija iznedriti profesionalnog kuvara? Priznajem da nisam. Ipak, drago mi je što sam pogrešio. Anamaria Babičko...
pročitaj jošRestoran Rustikana je mesto pogodno za celodnevne užitke tj. nudi dnevni ugođaj ali i večernje izlaske.
Obrenovački restoran internacionalne kuhinje uređen u rustično industrijskom stilu, za koji su se pobrinuli Blacksmith Art i nemački BEGTES, odiše više nego ugodnom atmosferom. Restoran Rustikana je mesto pogodno za celodnevne užitke tj. nudi dnevni ugođaj ali i večernje izlaske.
Internacionalna kuhinja na kojoj posebno mesto zauzimaju bavarski specijaliteti odlika je ovog mesta. Za sada, gostima su omiljena jela dimljena svinjska butikica, svinjska kolenica u pivu, sporo pečena marinirana rebra u domaćem BBQ sosu i cepkana prasetina u domaćoj lepinji sa Coleslaw salatom. Pored slanih obroka u ponudi su i deserti – schoko souffle, palačinke, cheesecake, tres leches, pohovani sladoled.
Za kuhinju je zadužen, po godinama mlad ali stažom vrlo iskusan, chef Ugleša Stepanović, član Kulinarske asocijacije Srbije, sa 14 godina iskustva u Italiji, Nemačkoj i Sloveniji. Njegov rad nagrađivan je na domaćim i internacionalnim takmičenjima.
Rustikana nudi i organizaciju proslava, ketering usluge, a tu je i noćni provod vikendom. Restoran je pet friendly. Objekat je podeljen u dve celine – pušačku i nepušačku zonu.
ADRESA: CARA LAZARA 1/1, OBRENOVAC
IG @rustikana.obrenovac
WWW.RUSTIKANA.COM
TEL. +381 65 464 4888
RADNO VREME: PON – SUBOTA 08.00-23.00
U moru novih restorana nije čudo da nam se desi da nam neko od otvaranja promakne. A vredno je da se zabeleži. Restoran Cvetić je baš takav slučaj....
pročitaj jošKoš Lounge je nova gastronomska adresa na Voždovcu na kojoj će vas ugostiti bilo da tražite mesto za doručak, ručak, večeru ili samo kratku pauzu u...
pročitaj jošRestoran GiG je ove godine postao novi član visokog društva srpskih restorana čije ulaze krasi crvena Michelinova pločica. - Restoran GiG vredi ...
pročitaj još