Le Gavroche se zatvara nakon 54 godine rada
Nakon 54 godine rada zauvek se zatvara jedan od najboljih francuskih restorana svih vremena. Le Gavroche će biti transformisan u pop-up projekat ...
pročitaj jošRestoran Rustikana je mesto pogodno za celodnevne užitke tj. nudi dnevni ugođaj ali i večernje izlaske.
Obrenovački restoran internacionalne kuhinje uređen u rustično industrijskom stilu, za koji su se pobrinuli Blacksmith Art i nemački BEGTES, odiše više nego ugodnom atmosferom. Restoran Rustikana je mesto pogodno za celodnevne užitke tj. nudi dnevni ugođaj ali i večernje izlaske.
Internacionalna kuhinja na kojoj posebno mesto zauzimaju bavarski specijaliteti odlika je ovog mesta. Za sada, gostima su omiljena jela dimljena svinjska butikica, svinjska kolenica u pivu, sporo pečena marinirana rebra u domaćem BBQ sosu i cepkana prasetina u domaćoj lepinji sa Coleslaw salatom. Pored slanih obroka u ponudi su i deserti – schoko souffle, palačinke, cheesecake, tres leches, pohovani sladoled.
Za kuhinju je zadužen, po godinama mlad ali stažom vrlo iskusan, chef Ugleša Stepanović, član Kulinarske asocijacije Srbije, sa 14 godina iskustva u Italiji, Nemačkoj i Sloveniji. Njegov rad nagrađivan je na domaćim i internacionalnim takmičenjima.
Rustikana nudi i organizaciju proslava, ketering usluge, a tu je i noćni provod vikendom. Restoran je pet friendly. Objekat je podeljen u dve celine – pušačku i nepušačku zonu.
ADRESA: CARA LAZARA 1/1, OBRENOVAC
IG @rustikana.obrenovac
WWW.RUSTIKANA.COM
TEL. +381 65 464 4888
RADNO VREME: PON – SUBOTA 08.00-23.00
Prvi restoran koji se spominje u arhivskoj građi Novog Sada je gostiona Kod fazana, i to 1822. godine. Iako se veruje da je restoran počeo sa radom...
pročitaj jošPrva sertifikovana organska i biodinamička vinarija u Srbiji Imperator, vinarija Salaxia i restoran FiG ugostili su predstavnike medija, pružajući ...
pročitaj jošBakšiš na karticu koji je uveden u Hrvatskoj ne da nije zaživeo, već su zabeleženi poražavajući rezultati. Bakšiš na karticu prijavilo manje od je...
pročitaj još