
Branko Vučković: „Budućnost je u jačanju premiumizacije i građenju koktel kulture“
Čuveni italijanski brend Caffè Vergnano koji je ove godine proslavio 140 godina postojanja odnedavno je dostupan i na tržištu Srbije, i to zahvalju...
pročitaj jošAndrea Grujić je u svet bartendinga ušla tokom studija u Americi radi dopune budžeta. Počela je kao konobarica, da bi ubrzo dostigla poziciju bar menadžera u njujorškom baru “Highwater”.
Predstavljamo vam njen koktel koji predstavlja spin koktela “Casanova”, a za njega je upotrebila sledeće sastojke:
* 1.5 oz Martell Cognac
* 0.25 oz Campari
* 0.5 oz Honey cayenne ginger syrup
* 0.5 oz Serbian Pear Brandy
A kako se pravi pogledajte u videu.
Praznik posvećen zahvalnosti okeanu, koji je čak i državni, u Japanu se proslavlja svakog 21. juna. Tog dana porodice odlaze na plaže, a akvarijumi...
pročitaj jošZa sve one koji žude za putovanjima i odmorom upravo sada, beogradska vinilna izakaya i koktel bar KISSA10 tokom jula organizuje teleportaciju na r...
pročitaj jošUsred beogradske letnje vreve, June café lansirao je novu sezonu osvežavajućih napitaka, dostupnih do kraja septembra. Letnji meni sada broji sedam...
pročitaj još