Branko Vučković: „Budućnost je u jačanju premiumizacije i građenju koktel kulture“
Čuveni italijanski brend Caffè Vergnano koji je ove godine proslavio 140 godina postojanja odnedavno je dostupan i na tržištu Srbije, i to zahvalju...
pročitaj jošAndrea Grujić je u svet bartendinga ušla tokom studija u Americi radi dopune budžeta. Počela je kao konobarica, da bi ubrzo dostigla poziciju bar menadžera u njujorškom baru “Highwater”.
Predstavljamo vam njen koktel koji predstavlja spin koktela “Casanova”, a za njega je upotrebila sledeće sastojke:
* 1.5 oz Martell Cognac
* 0.25 oz Campari
* 0.5 oz Honey cayenne ginger syrup
* 0.5 oz Serbian Pear Brandy
A kako se pravi pogledajte u videu.
U minimalističkom lokalu Fluo Ice Cream, na Dorćolu, možete potražiti spas tokom leta ili uživanje na toplom jesenjem suncu, u oba slučaja uz vegan...
pročitaj još