Made in Italy. Pardulas, slatke korpice pune duše
Gastronomski identitet Sardinije se izražava kroz malloreddus i culurgiones pastu, prasetinu sa ražnja uz pane karaso, pekorino Sardo i limončelo. ...
pročitaj jošTvrdnju da pizza nikada ne može postati dosadna i prevaziđena ulična hrana, potvrdilo je otvaranje novosadske picerije Kvart.
Pored ponude pizza u napuljskom stilu – margarita, capriccioza, peperoni, alfredo, vegetariano, formaggi, di mare, mortadela, salsiccia, tu su sendviči, arančini i paste.
Posebno interesantan ukus nudi pizza salmone, čiji je obod posut crnim susamom, podlogu čine ekstradevičansko maslinovo ulje i talegio sir, a dimljeni losos i vlašac čine glavne sastojke koji upotpunjuju užitak.
Arančini sa pančetom, spanaćem, mocarelom i parmezanom su neodoljivi.
Za one koji više uživaju u ukusima piletine i dubokim, zemljanim, notama iz ove picerije nude polo curry arančine sa dimljenim pilećim batkom, šampinjonima, kari začinom, parmezanom i mocarelom.
Pasta dolazi u tri ukusa – karbonara, bolonjeze i fungi.
PIZZERIA KVART
Dože Đerđa 19, Novi Sad
Tel. +381 60 180 0565
Radno vreme: 10.00-22.00
IG @pizzakvart
Restoran korejske kuhinje - Aigo je stekao pažnju Beograđana svojom izuzetno autentičnom ponudom ukusa ove azijske kuhinje. ...
pročitaj jošVrhunski gurmanski užitak u formi sendviča nudi beogradski Sandwich & Co. Brojne kvalitetne kombinacije poput pršute, bri sira i breskve i send...
pročitaj jošU Madridu je juče objavljena evropska lista 50 Top Pizza, za pizzerie koje obuhvataju evropske zemlje osim Italije. Na 50 Top Pizza listu i Pietra...
pročitaj još