MCO predstavlja 3 nove linije hotelske kozmetike – Botanika, Omnia i Sense
U sprovedenim anketama šta je korisnicima hotelskih usluga najbitnije, higijena je na prvom mestu. Današnji korisnik želi vrhunsku uslugu u svakom ...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
Direktor komercijale MCO, Tanja Dokmanović stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“HoReCa sektor se u 2023. godini vratio na velika vrata. Ono što svima savetujemo je da kvalitet uvek stave na prvo mesto. S obzirom da naše ugostiteljstvo ide u korak sa svetskim trendovima u svim segmentima poslovanja, savetujemo da i u nivou higijenskog potrošnog materijala prate kvalitet”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
TWT italijanski proizvođač opreme za čišćenje, čiji smo ekskluzivni uvoznik, na naše tržište doneo je Giotto kolica za čišćenje sa presom i bočnom rukom, kao i staklarski komplet za izloge. Staklarski komplet na jednom mestu obezbeđuje i set za čišćenje, kao i teleskope do 7 m visine. Giotto kolica se od sličnih proizvoda razlikuju po većoj izdržljivosti materijala, premazom koji ne zadržava nečistoću na kofama, ali i izuzetno lepom dizajnu.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
MCO u sledeću godinu ulazi sa željom i planovima da naši proizvodi stignu i do potrošača koji do sada nisu imali priliku da sarađuju sa nama. Pored mreže komercijalista iz Niša, Kragujevca, Beograda, Velike Plane, nadamo se da ćemo svoj tim proširiti i na Vojvodinu, kao i na Zapadnu Srbiju.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Na koji način da se ugostiteljski sektor HoReCa u Srbiji izbori sa izazovima dinamičnog tržišta, kako da privuče adekvatnu radnu snagu i prilagodi ...
pročitaj jošUgostitelji su po prirodi posla upućeni na svakodnevne nabavke različite robe, pa im mogućnost online kupovine izuzetno olakšava rad. Umesto odlask...
pročitaj jošSutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš d...
pročitaj još