
Winterhalter na 20. HoReCa sajmu u Beogradu 2025
Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine bili deo 20. HoReCa sajma, jednog od najznačajnijih događaja za ugostiteljsku industriju u regionu. Kao li...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
Menadžer prodaje Winterhalter, Aleksandra Nikolić stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“Lepo je videti da je HoReCa sektor u dinamičnom usponu. Uspeli smo da spojimo naše gostoprimstvo i vrhunsku ponudu pića i hrane. Odabir restorana za Michelin vodič to i potvrđuje. Zbog toga profesionalni restorani polažu veliku vrednost na čistoću: blistavo čiste čaše, sjajni tanjiri i pribor za jelo, a Winterhalteru je to središna tačka u radu”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Specijalista za pranje čaša za brilijantne rezultate, to je Wintehalter. Broj mašina za pranje čaša na našem tržištu, su naš najuspešniji argument. Nova generacija mašina se u potpunosti uklapa u sve želje korisnika: individualno se konfiguriše (čaše, tanjiri, pribor, bistro), perfekcionista u pranju, lako rukovanje, štedljivost na delu, prilagodljiva vrsti posuđa i u kontaktu sa vlasnicima.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Mi u Winterhalteru već danas mislimo na to šta ćete sutra poželeti. Implementacija Connected Wash na tržište to dokazuje: pravilno pranje, kontrola higijenske bezbednosti, doziranje i poručivanje deterdženta i servisa, sve na klik, sve za vas. Za 26 godina u Srbiji smo sigurni da zadovoljnog kupca ne možete kupiti, nego samo zaslužiti!
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Meggle Barista mleko garantuje bogatu, kremastu penu i idealnu teksturu za latte art, zahvaljujući svojoj specijalnoj formuli. Meggle Barista mlek...
pročitaj jošBeppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj jošZadovoljstvo nam je što smo i ove godine bili deo 20. HoReCa sajma, jednog od najznačajnijih događaja za ugostiteljsku industriju u regionu. Kao li...
pročitaj još