Turistički bum u Srbiji: Nedostatak luksuznih hotela koči dalji rast
Prema izveštaju Evropske turističke komisije, Srbija je 2024. godine neočekivano zablistala kao jedna od najuspešnijih turističkih destinacija u Ev...
pročitaj jošNammos Dubai, besramno raskošan restoran u okviru Four Seasons-a, je restoran sa najvećom zaradom na svetu. Osim zarade, Nammos je poznat i po listi čekanja dugoj više meseci. Da li je ovakva titula opravdana?
U restoranu Nammos podrazumeva se da ste pod baldahinom, okruženi bajkovitim svetiljkama i živom vatrom koja isijava iz baklji. Ili se možete udobno smestiti na platnene ležaljke sa Dior jastucima. Pijuckajući koktel dok slušate džezera koji svira Selin Dion i Adel, nikako ne biste pogrešili ako pomislite da ste u Kanu ili možda Sen Tropeu.
View this post on Instagram
Otvoren 2019. godine kao klub i restoran na plaži, Nammos Dubai je od vlasti zatražio da ispuni jedan specifičan uslov u zamenu za zauzimanje željenog prostora u okviru hotela sa pet zvezdica – ostvari promet od 40 miliona dolara. Samo tri godine kasnije, restoran je skoro udvostručio tu cifru, dostigavši 71 milion dolara prometa.
View this post on Instagram
Nammos, brend koji je predvodio preduzetnik i izvršni direktor Petros Stathis, krenuo je sa radom na Mikonosu. Omiljen među holivudskim zvezdama, najvećim svetskim producentima, kao i modelima Victoria’s Secret.
Vodeći se ovim uspehom, Stathis je krenuo u osvajanje sveta i otvorio restorane u Kanu, Dohi i Dubaiju. Kako se priča, uskoro će se jedan otvoriti i u londonskom Najtsbridžu (Knightbridge).
Žarko leto lagano odmiče. Vratio sam se sa još jednog božanstvenog letovanja iz uvek drage Grčke. Premda meni odmor počinje onog trena kad izađem n...
pročitaj jošPiatakia, ime koje je sinonim za uživanje u autentičnim specijalitetima grčke kuhinje. Od ribe i musake, do salata i roštilja, restoran Piatakia ot...
pročitaj jošNe smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Svako ko je b...
pročitaj još