
12 miliona evra vredne, Panonske terme svoja vrata otvaraju u maju
Inđija će moći, s punim pravom, uskoro da se nazove turističkom atrakcijom. U maju 2025. godine će biti otvoren moderan kompleks sa tri otvorena i ...
pročitaj jošNammos Dubai, besramno raskošan restoran u okviru Four Seasons-a, je restoran sa najvećom zaradom na svetu. Osim zarade, Nammos je poznat i po listi čekanja dugoj više meseci. Da li je ovakva titula opravdana?
U restoranu Nammos podrazumeva se da ste pod baldahinom, okruženi bajkovitim svetiljkama i živom vatrom koja isijava iz baklji. Ili se možete udobno smestiti na platnene ležaljke sa Dior jastucima. Pijuckajući koktel dok slušate džezera koji svira Selin Dion i Adel, nikako ne biste pogrešili ako pomislite da ste u Kanu ili možda Sen Tropeu.
View this post on Instagram
Otvoren 2019. godine kao klub i restoran na plaži, Nammos Dubai je od vlasti zatražio da ispuni jedan specifičan uslov u zamenu za zauzimanje željenog prostora u okviru hotela sa pet zvezdica – ostvari promet od 40 miliona dolara. Samo tri godine kasnije, restoran je skoro udvostručio tu cifru, dostigavši 71 milion dolara prometa.
View this post on Instagram
Nammos, brend koji je predvodio preduzetnik i izvršni direktor Petros Stathis, krenuo je sa radom na Mikonosu. Omiljen među holivudskim zvezdama, najvećim svetskim producentima, kao i modelima Victoria’s Secret.
Vodeći se ovim uspehom, Stathis je krenuo u osvajanje sveta i otvorio restorane u Kanu, Dohi i Dubaiju. Kako se priča, uskoro će se jedan otvoriti i u londonskom Najtsbridžu (Knightbridge).
U moru novih restorana nije čudo da nam se desi da nam neko od otvaranja promakne. A vredno je da se zabeleži. Restoran Cvetić je baš takav slučaj....
pročitaj jošSmešten na prestižnoj lokaciji Novog Beograda, restoran Le Chef predstavlja idealan spoj autentičnog ambijenta i pažljivo biranih detalja uz sofist...
pročitaj jošKafana je kroz istoriju bila više od prostora za obedovanje; bila je mesto susreta pesnika i trgovaca, mesto gde su se donosile važne odluke i gde ...
pročitaj još