Predstavljamo: Kompanija Gastro Professional otvorila novi showroom na novoj lokaciji
Kompanija Gastro Professional d.o.o, specijalizovana za izradu tehnologije kuhinje, projektovanje i prodaju profesionalne ugostiteljske opreme, okuplja najznačajnije evropske dobavljače za proizvodnju i distribuciju opreme namenjene: hotelima, restoranima, kafeima, kao i uslužnim delatnostima.
Istražite nove proizvode i tehnologije koje je Gastro Professional tim pažljivo birao, kako bi unapredio svoje i poslovanje svojih dugogodišnjih klijenata
Širok izbor premium brendova za apsolutni kvalitet, ono je što krasi njihov novi showroom, u kom imate priliku da se upoznate sa najnovijim trendovima u industriji.
U nastavku se možete upoznati sa Gastro Professional premium brendovima dostupnim na jednom mestu.
Retigo konvektomati
Za pripremu kompletnog menija potreban vam je ne samo iskusan tim kuvara, već i kvalitetna gastro oprema koja vas, ni pod kojim uslovima, neće razočarati. Takvi uređaji uključuju kombinovanu pećnicu, kao nezamenjiv multifunkcionalni uređaj u modernoj kuhinji.
U Gastro Professional ponudi su RETIGO Vision konvektomati, označeni zvezdicom za opremu visokog kvaliteta i jednim od najboljih proizvoda na tržištu. Nova linija ima nov, detaljan i funkcionalan dizajn, intuitivno upravljanje i sve napredne funkcije – od automatskog pranja pa do sistema za uštedu vode i struje, te odlična izolaciona svojstva. Hrana pripremljena u Retigo konvektomatima ima savršenu boju, sočnost i hrskavost i priprema se zdravije, uz minimalno dodavanje masti.
Novina koju je Retigo uneo u seriju Blue Vision je i veliki (8 inča) ekran u boji, koji ima brojne korisne operacije, jednostavan je za rukovanje i štedi vreme u pripremi obroka.
Retigo konvekcijske i parokonvekcijske peći podeljene su u 3 grupe:
Blue Vision (najveći nivo opremljenosti i kontrole)
Orange Vision (jednostavnija kontrola) i
liniju DeliMaster za pripremu deserta, peciva kao i široku paletu užina/bistro proizvoda kao što su sendviči, burgeri, panini itd.
Angelo Po
Vodeći brend termičke opreme na tržištu tamo gde tradicija zadovoljava inovacije – Angelo Po, kompanija sa istorijom dugom 100 godina, lider je na tržištu u dizajnu i proizvodnji celovitih sistema za ugostiteljstvo širom sveta.
Od vodoravnih i vertikalnih kuhinjskih linija za restorane i hotele, pa do sistema za čuvanje hrane, italijanska kompanija Angelo Po nudi rešenja vrhunskog kvaliteta, kako bi kuvari mogli postići izvanredne perfomanse.
Angelo Po je jedina kompanija na svetu koja ima sertifikate CSQEco i CSQA higienic design, što znači da na njenoj opremi ne postoje kritične tačke na kojima se mogu skupljati bakterije.
Elettrobar mašine za pranje posuđa
U Gastro Professional ponudi su i profesionalne mašine za pranje belog i crnog posuđa, premium brenda Elettrobar.
Upoznajte Roaster liniju peći i roštilja na ćumur
Dragoceni uređaji za svaku kuhinju stižu na naše tržište od brenda Roaster. U ponudi su: Roaster Multi uređaji, spoj Parilla roštilja i zatvorenih peći, koji dostižu radnu temperaturu od 250°C do 350°C (maksimalna temperatura 500°C), te imaju mogućnost pripreme nekoliko stotina porcija odjednom, više nivoa grilovanja za maksimalnu efikasnost, bržu pripremu u zatvorenoj peći za 30-40°C u odnosu na klasične roštilje.
Tu su i zasebne peći na ćumur, koje dolaze u novom dizajnu i kao savršena kombinacija roštilja i rerne u jednom uređaju. Tu su i rotirajući roštilji sa planetarnim sistemom okretanja i Parilla roštilji na ćumur.
Sud Forni pizza peći
Sud Forni pizza peć i predstavljaju perfektnu kombinaciju tradicije i inovacija u svetu novih pizza peći. Jedine na tržištu imaju vulkanski kamen umesto šamota i smart screen upravljanje. Odmah po paljenju, sa ovim pizza peć ima, možete početi izbacivati prvih 200-300 pizza bez konkurencije.
Pizza je gotova za oko 50 sec, a peć sa lakoćom postiže temperaturu od 520°C.
Kompanija Gastro Professional je ovlašteni zastupnik Sud Forni pizza peć i za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.
Gastro Professional – projektovanje i izrada
U cilju što bolje realizacije dogovorenih projekata Gastro Professional tim vam nudi projektovanje enterijera i izradu projekata profesionalnih kuhinja i šankova za hotele, restorane i druge ugostiteljske objekte.
U izradi projekta tehnologije kuhinje sa svim fazama, velika pažnja pridaje se kuhinjskoj funkcionalnosti a cilj je izbeć i nepotrebna ulaganja i troškove, te postaviti svaki kuhinjski element na mesto, koje će osoblju u objektu omogućiti nesmetan i siguran rad, higijenske uslove, te brzu i jednostavnu pripremu jela.
Kompanija Gastro Professional ima regionalnu pokrivenost, te je u mogućnosti da isprati vašu ugostiteljsku priču bilo gde u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj ili Crnoj Gori. Garancija na uređaje je 3 godine.