
Anamaria Babičković: Sa ili bez MasterChefa bih otvorila restoran
Da li sam verovao da će MasterChef Srbija iznedriti profesionalnog kuvara? Priznajem da nisam. Ipak, drago mi je što sam pogrešio. Anamaria Babičko...
pročitaj jošRenomirani beogradski restoran Klub Književnika je pripremio specijalnu ponudu za sve koji žele da uživaju u posnim specijalitetima za Svetog Nikolu.
Broj menija je ograničen, porudžbine se primaju do 18. decembra, a dostava je uračunata u cenu. Naravno, po meni možete doći i lično.
Šef Branko Kisić je osmislio maštovit meni i u njemu će čak i najizbirljiviji gurmani pronaći nešto za svoja nepca.
PREDJELA
Bakalar na belo
Posna “melanzana”
Hrskava pita od dimljene pastrmke i praziluka, pire od jabuke
SALATE
Nicoise salata
Salata od hobotnice, kozica, pečene paprike, sušenog paradajza i leblebije
Miks zelenih salata, dresing od maslinovog ulja i balzamika
Dimljeni losos, salata od krompira i rena, sveža mirođija
GLAVNA JELA
Tigrasti gambori, sotirano povrće, azijske nudle, soja sos
Filet lososa kuvan na pari, aromatični basmati pirinač sa brokolijem i bademom, sos od bundeve, limunove trave i karija
Brancin, ili orada pečeni u rerni sa sezonskim povrćem, marinada
DESERTI
Baklava
Bajadere
SVEŽA RIBA
Filet lososa kuvan na pari, aromatični basmati pirinač sa brokolijem i bademom, sos od bundeve, limunove trave i karija
Jadranski brancin, ili orada, spremljeni po Vašem izboru (pečen u soli, rerni, ili grilovan), grilovano povrće, ili dalmatinska garniture, marinada
Za narudžbine pozovite: +381 11/262-79-31, a više informacija možete dobiti na linku OVDE.
Odgovore na pitanja koliko je skok cena u restoranima uticao na pad posete istih, i kako se ugostitelji bore sa gostima koji neblagovremeno otkazuj...
pročitaj jošRestoran GiG je ove godine postao novi član visokog društva srpskih restorana čije ulaze krasi crvena Michelinova pločica. - Restoran GiG vredi ...
pročitaj jošNajpoznatiji srpski sommelier i ugostitelj Vuk Vuletić od sada vodi Legat 1903, prestonički fine dining restoran koji nastavlja rad pod jednostavni...
pročitaj još