Easy Access by Winterhalter
28.09.2024 Horeca oprema

EasyAccess: Digitalni svet usluga za Winterhalter mašine za pranje posuđa

EasyAccess sistem kompanije Winterhalter omogućava brz i jednostavan pristup digitalnom svetu. Besplatno, 24 sata, 7 dana u nedelji i na srpskom jeziku. Skeniranjem QR koda sa pametnog telefona ili tableta možete:

  • pročitati uputstvo za upotrebu
  • pogledati video tutorijal
  • zakazati servisni termin ili
  • povezati mašinu na digitalni servis Connected Wash

Upravljanje i održavanje mašine za pranje posuđa nikada nije bilo jednostavnije. Od sada će sve potpultne mašine UC Serije i mašine sa haubom PT Serije biti isporučivane sa QR kodom.

QR

Kada se QR kod skenira korisnik dobija pristup digitalnom servisu kompanije Winterhalter. Nema više potrebe za ručnim unošenjem URL-a ili za pretragom sajta.

EasyAccess sistem kompanije Winterhalter ne samo da pojednostavljuje svakodnevno korišćenje mašine za pranje posuđa, već pruža i sveobuhvatnu podršku i usluge prilagođene specifičnoj mašini. U digitalnom svetu usluga korisnici mogu, na primer, pronaći uputstvo za upotrebu.

Easy Access by Winterhalter digitalni servis

Osim uvek aktuelnih opisa funkcionalnosti mašine, ova uputstva sadrže i informacije o pravilnom rukovanju, puštanju u rad, čišćenju i održavanju. Preko EasyAccess-a dostupna je i servisna linija sedam dana u nedelji, 24 sata dnevno.

Registracija za Connected Wash preko QR koda je takođe brza i jednostavna. Sa Connected Wash aplikacijom, korisnik ima pristup svojoj mašini sa bilo kog mesta, dobija konkretne savete za smanjenje operativnih troškova, automatska obaveštenja o greškama i nedostatku sredstva za pranje kao i besplatne softverske nadogradnje.

Connected Wash, takođe, omogućava servisnom partneru ili stručnjacima iz kompanije Winterhalter da daljinski pristupe mašini u slučaju problema, obave analizu greške i pruže trenutnu pomoć – idealno, bez potrebe za servisnim izlaskom na teren.

 

Za više informacija posetite
Winterhalter sajt

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije