
Tork manuelni dozatori, jedan sistem, višestruke namene
Tork manuelni dozatori za sapun i dezinfekciju, kroz svoju praktičnu primenu, pružaju jedno rešenje za ceo objekat. Različiti delovi poslovnog p...
pročitaj jošŠvajcarska kompanija Barry Callebaut, vodeći svetski proizvođač visokokvalitetnih proizvoda od čokolade i kakaoa lansirala je novi proizvod. U okviru belgijskog brenda Callebaut, predstavljena je nova Ruby čokolada RB2 – sofisticirana kombinacija intenzivnijeg ukusa i boje.
Ova druga generacija revolucionarne Ruby čokolade kreirana je sa ciljem da inspiriše profesionalne šefove širom sveta. Ruby RB2 je obogaćena osvežavajućim voćnim notama sa suptilnim aromama crvenog bobičastog voća i citrusa.
Spoj prirode i inovacije, Ruby RB2 donosi novu dimenziju čokoladnog iskustva koja nadilazi sve poznate okvire. Poput svoje prethodnice, Ruby RB1, ova čokolada zadržava neobičnu ružičastu boju i ukus, koji potiču isključivo iz ruby kakao zrna – bez dodatnih veštačkih boja ili aroma.
– Ruby RB2 je čokolada za one koji ne pristaju na kompromise kada su u pitanju ukus i kvalitet. Spojili smo prirodu i inovaciju kako bismo kreirali čokoladu koja nadmašuje očekivanja i inspiriše profesionalne šefove da istraže nove horizonte u poslastičarstvu. Ova čokolada nosi u sebi pažljivo birane voćne note koje se prepliću u savršenoj harmoniji i kremastoj teksturi, pružajući jedinstven užitak za sva čula – istakla je Bojana Mihailović Mehandžić, direktorka marketinga kompanije Barry Callebaut za jugoistočnu Evropu.
Barry Callebaut je 2017. godine, predstavio prvu Ruby čokoladu RB1. Pored crne, mlečne i bele, Ruby RB1 kao četvrta vrsta čokolade, postala je sinonim za kreativnost i inovaciju, a sada RB2 nastavlja taj put, pružajući profesionalnim šefovima još veće kreativne mogućnosti.
Beppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj još