Impresum

Osnivač i izdavač web portala

Color Media International d.o.o.
Temerinska 102, Novi Sad, Serbia
www.color.rs

Velibor Đurović
generalni direktor

Milan Šobot
direktor marketinga

Ogranak Class Food

Bulevar Zorana Đinđića 48b, 11070 Novi Beograd

Ana Ilić
direktor ogranka

Redakcija

Svetislav Stojanović
urednik, Café Bar & Restoran
[email protected]
LinkedIn 

Bogata karijera na mestu novinara i urednika, ali i više od 30 godina rada, čine ga zaposlenim sa najdužim stažom u kompaniji Color Media International. Radio je na produkciji preko 30 časopisa kao glavni i odgovorni urednik, a zatim i direktor. Tajne kuhinje i Slatke tajne bili su prvi kulinarski magazini na ovim prostorima, a u daljoj karijeri usledili su: Scandal, Star, Svet, Tv Novele, Paparazzo, Metak i Auto Bild, La Cucina Italiana.
Posao urednika B2B i HoReCa magazina sa 25 godina dugim renomeom – Café Bar & Restoran već četiri godine obavlja sa mladalačkim entuzijazmom. Otisak njegovog stvaralaštva nose i magazini: Hoteli & Restorani, Dessert & Gelato, Italia Cucina & Vino.

Nataša Stevanović
web editor, Café Bar & Restoran
[email protected]
LinkedIn

Zauvek zaljubljenica u kulinarstvo i gastronomiju, uz to i (gastronomski) novinar i pisac o hrani. Nataša uživa u pisanoj reči i kreiranju sadržaja različitog žanra. Novinarsku profesiju započela je pre nešto više od 10 godina u kompaniji Color Media International, gde je i danas. Posao urednika portala posaljirecept.rs će sa simpatijama pamtiti, kao i novinarski doprinos za B2B magazine iz oblasti turizma i usluga – Hoteli & Restorani, HoReCa i ugostiteljstva – Café Bar & Restoran, gastronomske magazine – La Cucina Italiana, Italia Cucina & Vino itd. Trenutno je u novoj ulozi i kreira za cafebarrestoran.rs i gloria.rs.

Newsletter Newsletter

Budite među prvima koji mogu da vide naše novosti, saznate sve o sjajnim ponudama, ekskluzivnim promocijama i događajima.

#cafebarrestoran