Impresum
Osnivač i izdavač web portala
Color Media International d.o.o.
Mileve Simić 27, Novi Sad
PIB 102400503
www.color.rs
Milan Šobot
direktor ogranka
Velibor Đurović
direktor razvoja
Ogranak Color Media BG
Bulevar Zorana Đinđića 48b
11070 Novi Beograd
WEB Café Bar & Restoran
Nataša Stevanović
web urednica cafebarrestoran.rs
[email protected]
Zauvek zaljubljenica u kulinarstvo i gastronomiju, uz to i (gastronomski) novinar i pisac o hrani. Nataša uživa u pisanoj reči i kreiranju sadržaja različitog žanra. Novinarsku profesiju započela je pre nešto više od 10 godina u kompaniji Color Media International, gde je i danas. Posao urednika portala posaljirecept.rs će sa simpatijama pamtiti, kao i doprinos portalima: starmagazin.rs, gloria.rs, hellomagazin.rs i marieclaire.rs, uz naročiti osvrt na novinarski doprinos za B2B magazine iz oblasti turizma i usluga, HoReCa i ugostiteljstva, kulinarske i gastronomske magazine…
PRINT Café Bar & Restoran
Svetislav Stojanović
glavni i odgovorni urednik magazina Café Bar & Restoran
[email protected]
LinkedIn
Bogata karijera na mestu novinara i urednika, ali i više od 30 godina rada, čine ga zaposlenim sa najdužim stažom u kompaniji Color Media International. Radio je na produkciji preko 30 časopisa kao glavni i odgovorni urednik, a zatim i direktor. Tajne kuhinje i Slatke tajne bili su prvi kulinarski magazini na ovim prostorima, a u daljoj karijeri usledili su: Scandal, Star, Svet, Tv Novele, Paparazzo, Metak i Auto Bild, La Cucina Italiana.
Posao urednika B2B i HoReCa magazina sa 29 godina dugim renomeom – Café Bar & Restoran već pet godina obavlja s mladalačkim entuzijazmom. Otisak njegovog stvaralaštva nose i magazini: Hoteli & Restorani, Dessert & Gelato, Italia Cucina & Vino.
Miodrag Aleksić
izvršni urednik magazina Café Bar & Restoran
[email protected]
LinkedIn
U redakciji magazina Café Bar & Restoran naročito se ističe višegodišnjim iskustvom u oblasti ugostiteljstva. Njegov doprinos odnosi se na praćenje najnovijih trendova, priča o inovacijama i savetima za profesionalce u industriji hrane i pića. Upravo zbog Aleksićeve posvećenosti kvalitetnom sadržaju i razumevanju potreba B2B čitalaca magazin je danas obavezno štivo u HoReCa sektoru. Njegov rad prepoznatljiv je po detaljnom pristupu i istraživanju tema, sposobnosti da na inspirativan način predstavi ključne teme vezane za vođenje restorana, barova i kafića, kao i priče o uspešnim ljudima i brendovima iz regiona.