Izbor za najbolje restorane sa tradicionalnim srpskim jelima
Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj jošČitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet, i to je dobro.
No, nikako ne smemo zaboraviti ko smo i odakle smo. Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje Tradicionala 2025 tj.
U nastavku vas upoznajemo sa tri restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji. OVDE možete glasati i tako doprineti objektivnosti ocenjavanja i pomoći redakciji našeg magazina i portala da prepozna i proglasi najbolje!
129. BAJKA
Omladinskih Brigada bb, Ub
Radno vreme: 08.00-24.00
View this post on Instagram
Okruženi i ušuškani među rustičnim zidovima isprobajte nešto iz bogate ponude domaćih i internacionalnih jela.
130. KOD BRKE
Srebrno jezero, Jezerska 69, Veliko Gradište
Radno vreme: 09.00-23.00
View this post on Instagram
Kafana koja je stasala u teškim vremenima, ali je marljivošću složne porodice postala hram ugostiteljstva ovog kraja.
131. BEOGRAD
Njegoševa 3, Beograd
Radno vreme: pon-sub 08.00-00.00
View this post on Instagram
Ovde je kombinacija autentičnih ukusa tradicionalne srpske kuhinje sa modernim pristupom u potpunosi uspela.
Stevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...
pročitaj jošBistro - ugostiteljski objekat koji krasi intimna i opuštena atmosfera, jednostavna i ukusna hrana, pristupačne cene, lokalni sastojci i tradiciona...
pročitaj jošPriča KRILCA I PIVCE počinje 2016. kada je u Nišu, bastionu roštilja, krenula da se realizuje jedna jedinstvena biznis ideja: napraviti mesto koje ...
pročitaj još