
Svetski dan održive gastronomije i budućnost domaćeg ugostiteljstva
Povodom Svetskog dana održive gastronomije, METRO HoReCa centar okupio je partnere i stručnjake iz oblasti hotelskog i restoranskog poslovanja, kak...
pročitaj jošKompanija Winterhalter – specijalista za profesionalno pranje posuđa i ove godine učestvuje na beogradskom Sajmu ugostiteljske opreme, gde će posetioci imati priliku da uživo vide najnoviju generaciju mašina i tehnologija koje prevazilaze standard pranja posuđa u ugostiteljstvu.
Na štandu ove kompanije moći ćete da vidite uživo četiri serije Winterhalter mašina:
PT serija – energetski efikasne mašine sa haubom
UC serija – kompaktne podpultne mašine
UF serija – robusne mašine za pranje kuhinjskog pribora sa teškim zaprljanjima
CTR serija – fleksibilni tunelski sistemi za velike kapacitete
Iz kompanije Winterhalter najavljuju i demonstraciju Winterhalter sistema za pripremu vode, gde će pokazati kako se voda može odvojiti od Coca-Cole – dokaz koliko je Winterhalter sistem efikasan u filtraciji i prečišćavanju!
Biće prikazan i Winterhalter Connected Wash – inteligentni sistem koji omogućava daljinsko praćenje i optimizaciju rada mašina u realnom vremenu, čime se povećava efikasnost, osigurava higijenska bezbednost i smanjuju operativni troškovi.
Sajamska pogodnost:
* Svi kupci Winterhalter mašina na sajmu dobijaju +1 godinu dodatne garancije!
* Besplatne ulaznice za sajam!
* Svim zainteresovanim i postojećim kupcima Winterhalter je omogućio besplatan ulaz. Prijavite se klikom na link i popunite kontakt formu.
Winterhalter – tehnologija koja donosi besprekornu higijenu i maksimalnu efikasnost!
Vidimo se na 20. HoReCa sajmu u Beogradu!
Zaposleni u restoranima rade pod velikim pritiskom. Potrebno je brzo uslužiti goste, a ukoliko postoji manjak osoblja problem je još veći, i svaki ...
pročitaj jošRetko se za neki proizvod koji se vodi u kategoriji ekoloških proizvoda može reći da pravi smanjenje troškova. Nova linija hotelske kozmetike Botan...
pročitaj jošPravilno i redovno održavanje podova u ugostiteljskim objektima nije samo stvar estetike, već i pametna investicija u dugotrajnost i sigurnost pros...
pročitaj još