Klasik u novom ruhu: Pastry chef Antonio Bachour ovako priprema cheesecake sa ananasom 20.07.2024 Chef Antonio Bachour dominira stilom kao malo ko drugi, uz pažnju uvek usmerenu na nove trendove i principijelno zadržavanje autentičnog izraza. Kao tak... pročitaj još
Pastry Chef Petar Žuljević otkriva zašto se opredelio za poslastičarstvo u okviru hotelske industrije 01.03.2024 Chef Legenda kaže da je bog, kada je delio zemlju, pozvao predstavnike svih tadašnjih plemena. Tokom dana, svakom je dodelio parče zemlje, a tek negde u... pročitaj još
Stamevski sladoledi sa ukusima Stamevski torti 19.04.2023 Food Davne 1953. godine u Staroj Pazovi, Veselin Stamevski sa svojom suprugom otvara malu komšijsku pekaru. Tada nije mogao ni sanjati da će nakon 66 go... pročitaj još
Pastry Chef Sanja Stojadinović: Banketi su mi najveći izazov! 03.09.2022 Chef Pastry chef Sanja Stojadinović karijeru je počela sa nepunih 18 godina u beogradskom hotelu Hyatt. Odmah nakon završetka škole i prakse ponudili su... pročitaj još
Fluo je idealno mesto za veganski sladoled ili kafu od najkvalitetnijeg zrna 24.10.2024 Cafe Bar U minimalističkom lokalu Fluo Ice Cream, na Dorćolu, možete potražiti spas tokom leta ili uživanje na toplom jesenjem suncu, u oba slučaja uz vegan... pročitaj još
Plantaže vina u Srbiji pokrivaju šestinu tržišta 29.08.2023 Drink Najveći crnogorski proizvođač vina Plantaže pokrivaja šestinu tržišta Srbije i Bosne i Hercegovine, saopšteno je iz te kompanije i dodaje se da j... pročitaj još
Meneghetti predstavlja liniju luksuzne selekcije proizvoda – Meneghetti Cigars 02.12.2022 Cafe Bar Prepoznatljiva po istorijskom grbu opštine Bale, samo ime ove linije specijalnih proizvoda – Valle D'Istria – predstavlja omaž opštini Bale, u kojo... pročitaj još
Prvo pivo u prahu! Na tržištu 2024. godine 07.08.2023 Drink Samostanska pivara u Istočnoj Nemačkoj došla je do revolucionarne inovacije - napravila je prvo pivo u prahu. Samo mu trebate dodati vodu i zapenić... pročitaj još