Pastry Chef Petar Žuljević otkriva zašto se opredelio za poslastičarstvo u okviru hotelske industrije 01.03.2024 Chef Legenda kaže da je bog, kada je delio zemlju, pozvao predstavnike svih tadašnjih plemena. Tokom dana, svakom je dodelio parče zemlje, a tek negde u... pročitaj još
Stamevski sladoledi sa ukusima Stamevski torti 19.04.2023 Food Davne 1953. godine u Staroj Pazovi, Veselin Stamevski sa svojom suprugom otvara malu komšijsku pekaru. Tada nije mogao ni sanjati da će nakon 66 go... pročitaj još
Pastry Chef Sanja Stojadinović: Banketi su mi najveći izazov! 03.09.2022 Chef Pastry chef Sanja Stojadinović karijeru je počela sa nepunih 18 godina u beogradskom hotelu Hyatt. Odmah nakon završetka škole i prakse ponudili su... pročitaj još
Francisco Migoya otkriva tajnu pravilnog temperiranja čokolade 25.08.2022 Chef Francisco Migoya, glavni šef u Modernist Cuisine, organizaciji koja okuplja šefove, naučnike, istraživače i brojne druge saradnike, odrastao je u M... pročitaj još
Izdvajamo: 7 idealnih mesta za brunch u Beogradu 28.04.2024 Cafe Bar Mlad i vrlo popularan koncept ponude kako inostranih tako i domaćih lokala jeste brunch. Nekada rezervisan samo za hotelske restorane, brunch je pa... pročitaj još
Pola Pola – novo trendy mesto za kafu, brunch koktel i foto studio 01.05.2024 Cafe Bar U najpoznatijem beogradskom šoru - Gastrošoru na Dorćolu, nedavno je otvoreno mesto nesvakidašnjeg i interesentnog koncepta. Foodie culture i life... pročitaj još
8bar – doživite besprekorno uživanje u restoranskom i barskom ugođaju 04.05.2024 Cafe Bar Ovo mesto nije samo jedan od brojnih barova koji niču duž beogradskih ulica. 8bar je utočište za sve koji traže besprekorno uživanje u hrani i piću... pročitaj još
Good Food & Wine Festival – epicentar vinske i kulinarske scene 27.06.2023 Food Beograd 1. jula na Sava Promenadi će biti “Mesto dobrih ukusa” zahvaljući petom po redu Good Food & Wine Festivalu. Good Food & Wine Fes... pročitaj još
Dragana Ranković pokorila Dubai! Dobila nagradu „Bartender of the year“ 17.12.2020 Cafe Bar Da se snovi ostvaruju ovih dana se uverila i Dragana Ranković. Osam godina je bilo potrebno da devojka iz Novog Sela kod Loznice od zaljubljenice u... pročitaj još
Francisco Migoya otkriva tajnu pravilnog temperiranja čokolade 25.08.2022 Chef Francisco Migoya, glavni šef u Modernist Cuisine, organizaciji koja okuplja šefove, naučnike, istraživače i brojne druge saradnike, odrastao je u M... pročitaj još