
Mco: Hotelska kozmetika u borbi za održivu životnu sredinu
Retko se za neki proizvod koji se vodi u kategoriji ekoloških proizvoda može reći da pravi smanjenje troškova. Nova linija hotelske kozmetike Botan...
pročitaj jošU sredu uveče je u restoranu Puter fine bistro održana ekskluzivna koktel večera pod nazivom French Affair, koja je okupila pažljivo odabrane zvanice iz sveta medija, influensere, predstavnike kreativnih industrija i poslovnog sveta.
Ovaj događaj bio je poziv na putovanje kroz francusku kuhinju, stil i estetiku, kroz meni koji slavi raskoš ukusa, savremenu tehniku i kulinarsku maštu.
Na elegantnom švedskom stolu nizala su se pažljivo prezentovana jela sa Puter menija poput – torchon foie gras, medaljoni koštane srži na hrskavoj podlozi i brizle na kremi od banane i jabuke sa pestom od sremuša. Delikatesi koje Francuzi smatraju istinskim merilom vrhunskog kulinarskog umeća, gde svaki zalogaj ostavlja dugotrajan utisak, budeći neodoljivu želju da se ovo gastronomsko putovanje ponovi. Muzika i sofisticirani detalji dekoracije stvarali su nežnu i zavodljivu harmoniju za sva čula.
– Naš cilj nije bio samo da predstavimo nova jela sa letnjeg menija, već da stvorimo atmosferu u kojoj se dobar ukus podrazumeva, a dobar osećaj ostaje. French Affair je večera kroz koju komuniciramo ono što Puter jeste, mesto gde se kreativnost, estetika i vrhunska kuhinja sreću sa publikom koja zna da to prepozna i ceni – rekle su nam Danica i Mirjana, osnivačice Putera.
Ovaj događaj označava i najavu sezonskog menija i tematskih večera koje će dodatno afirmisati Puter fine bistro kao jedno od najposećenijih mesta za istinske ljubitelje elegatne gastronomije u Beogradu.
Vegeta, jedan od najomiljenijih brendova začina u regionu, predstavila je novi vizuelni identitet koji donosi osvežen, savremen izgled – uz isti, d...
pročitaj jošJuče je u METRO HoReCa centru održan Master Class sa našim čuvenim Michelin star chef-om Nikolom Stojakovićem i njegovim timom, koji su činili sous...
pročitaj još