
Gyoza: Savršena podloga za višeslojne ukuse
Za restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj jošKompanija Tork, koja je sinonim za kvalitet kad je u pitanju higijena, u saradnji sa firmom Office Direct, održala je prvi Workshop namenjem kuvarima ali i svim akterima u HoReCa sektoru.
Radionica, kojoj su prisustvovali viđeniji ugostitelji, afirmisani šefovi kuhinja, mediji, kao i distributeri, obilovala je edukacijom i praktičnom primenom. Cilj je da se prate aktuelnosti kao i svetski trendovi prvenstveno kad je higijena u pitanju. Aktuelna tema jeste zelena agenda i održivost ali i tehnike pripreme koje dovode do racionalne upotrebe svih potrošnih materijala i samim tim kroz brigu o ekologiji štede i novčana sredstva.
Za prezentaciju i praktičnu primenu novih rešenja u kuhinji bili su zaduženi Miloš Jovanović, jedan od najpoznatijih šefova kuhinje sa ovih prostora, koji je ujedno i brend ambasador brenda Tork, kao i mladi ali uveliko ostvareni šef Zdravko Štrbac, koji iza sebe ima bogatu internacionalnu karijeru.
Pojašnjeno je kako podići higijenu objekta na viši nivo, posebno u kuhinji, a ujedno kako maksimalno uštedeti sredstva koja ovakva rešenja donose. Naravno, svi prisutni su imali tu privilegiju da na licu mesta vide umeće naša dva šefa i ujedno probaju neke od slanih i slatkih specijaliteta.
Sjajnoj praktičnoj prezentaciji u pripremi jela i modernom pristupu održavanju higijene, predhodilo je predavanje koji je održao Igor Mišić, Tork Key Account Manager za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Severnu Makedoniju, uz asistenciju kolega Slavoljuba Miladinovića i Borka Tadića.
Pored interesantnih tema i korisne analitike koja je potvrdila porast važnosti upotrebe novih higijenskih rešenja, akcenat je bio i na modelu Tork Workflow što zapravo predstavlja konsultativni pristup za restorane koji je kreiran sa ciljem da smanji prekide u radu, poveća efikasnost i obezbedi veći higijenski standard kako bi ugostitelji dali maksimum svojim gostima.
Na tržištu gde preciznost i estetika odavno nisu luksuz već standard, JAF furniri su se pozicionirali kao ključni element za arhitekte, dizajnere e...
pročitaj jošKako se fokus sve više usmerava na optimizaciju troškova i unapređenje korisničkog iskustva, pitanje kvaliteta vode sve više ulazi u agendu hotelij...
pročitaj jošU savremenim profesionalnim kuhinjama, kvalitet vode direktno utiče na kvalitet hrane, efikasnost rada i dugovečnost opreme. BRITA PROGUARD Gastro...
pročitaj još