
Današnje tržište jasno pokazuje da su retki restorani koji rizikuju, ali Puter bistro odlučio je da ispriča drugačiju priču. Puter bistro ima novi meni koji se lako uklapa i u ručak i u večeru, a dostupan je do marta.
Kuhinja se oslanja na sezonske namirnice, ali ih vodi u neočekivanom pravcu, dok su puter i dim jezik koji sve povezuje.
Na večeri za medije, na dobro poznatoj adresi u srcu Vračara, koja je godinama sinonim za kvalitet, predstavljeni su sezonski tanjiri koji spajaju lokalne namirnice, precizne francuske tehnike i dobro promišljenu gastronomsku dramaturgiju.
Ovaj meni nije samo kulinarska promena, on je signal kako regionalni restorani mogu da unaprede ponudu, podignu standarde i privuku publiku koja traži autentičnost i hrabrost na tanjiru. Uz kombinaciju tradicije, inovacije i snažnog identiteta, Puter pokazuje smer u kojem se savremeno održivo i kompetitivno ugostiteljstvo kreće.

Novi sezonski meni spaja lokalne namirnice, francuske tehnike i neočekivane gastronomske sudare kao što su torchon foie gras, brizle u nežnim interpretacijama, rižoto sa svinjskom butkicom i kiselim kupusom, kao i punjena prepelica i presovana teletina.
Sezonski meni Puter bistroa dostupan je do marta, uz opcije koje se podjednako dobro uklapaju i u poslovni ručak i u večeru.
Puter kombinuje lokalne proizvode sa francuskim tehnikama i modernim gastronomskim trendovima, pri tom zadržavajući profil ukusa koji je istovremeno robustan i nežan. To je kuhinja koja pomera granice, ali ostaje razumljiva i prepoznatljiva.
Da, fokus je na sezonskim namirnicama, racionalnom korišćenju proizvoda i tehnikama koje maksimalno poštuju resurse. Puter svojim pristupom prati savremene principe održive gastronomije.
Predstavljanje ovakvog menija pokazuje kako lokalni restorani mogu unaprediti ponudu, kreirati diferencijaciju na tržištu i inspirisati nove standarde u domaćoj gastronomiji. Nova sezona donosi sudare koji se retko viđaju u lokalnoj gastronomiji. Novi meni Puter bistroa polazi od ideje da gastronomija može biti i nežna i odvažno robusna u isto vreme, kao i da se francuske tehnike mogu sresti sa Pešterom, japansko sa balkanskim, a zimsku sezonalnost pretvoriti u nešto potpuno neočekivano.
Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.