Predstavljamo Vam: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novembarski broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora, g...
pročitaj jošLe Gordon Bleu. Tako je portal Fine Dining Lovers u objavi ove vesti nazvao novi projekt celebrity šefa Gordona Remzija. Radi se o kulinarskoj školi otvorenoj za sve uzraste i sve nivoe predznanja i iskustva.
The Gordon Ramsay Academy trebala bi se otvoriti na jesen i ovo je prva škola koju slavni šef otvara. Na odvojene programe moći će da se upišu potpuni amateri, profesionalci, ali i iskusni šefovi. Remzi tvrdi da će pristup učenju u njegovoj školi biti sasvim drugačiji nego u njegovim rijaliti programima. Neće biti agresije, niti pritiska, a nastava je osmišljena tako da bude zabavna, opuštena i informativna.
Polaznici koji žele graditi profesiju u restoranskoj industriji mogu računati na stažiranje u Remzijevim restoranima, a on ih samo u Velikoj Britaniji ima 17. Najboljima garantuje posao u jednom od restorana.
U školu se mogu upisati i iskusni profesionalci, za koje će biti otvoreni napredni programi i master časovi. Naglasak je na mentorstvu, a unutar akademije, u kojoj je ranije već radila kuvarska škola, otvoriće prvi lokal novog Remzijevog lanca Street Burger.
Molekularni momenat je temelj promišljanja u novom restoranu Delirium Silence. Bez obzira što je ovaj koncept u Srbiji prilično neistražen, chef Vl...
pročitaj jošNikola Šorak, jedan od najtalentovanijih kuvara koje Srbija trenutno ima, priprema se ovih dana za Međunarodno takmičenje San Pellegrino Young Chef...
pročitaj jošČuveni chef Alain Ducasse objašnjava kada je zamalo dao otkaz, zašto je veganska hrana budućnost, govori o rekordnim Michelinovim zvezdicama i zaš...
pročitaj još