Italijanska kuhinja: Isprobajte ovih Top 5 recepata za pastu
Bez obzira da li žudite za ukusima italijanske kuhinje, pasta se danas ne može izbeći. Bilo da je u pitanju romantična večera, ukusan porodični ruč...
pročitaj jošAko ste o Balkanu slušali kao o raskrsnici puteva, znamo jedno mesto koje vam nudi jedinstveni etno-bistro-gastro koncept, uz slasne varijante balkanskog specijaliteta – ćevapa.
U Ćevapliji se susreću tradicionalno i moderno, dok se duh starih vremena oživljava u svakom zalogaju. Ćevaplija svojim gostima nudi ukusan i sočan balkanski comfort food.
Ćevapi traže dobro društvo, tako da su se za stolom našli i urnebesni umaci, topli somuni, raznovrsne salate i kolači koji prošetaju posetioce slatkim stazama Balkana, od tulumbi do Vasine torte.
U restoranu se duh starih vremena kroji po modernom načinu života. Radno vreme odgovara svakome ko brzo živi, a ukusi svakome ko voli gurmansku hranu. Ambijent Ćevaplije predstavlja neodoljivu kombinaciju urbanih rešenja i tradicionalnog dizajna, dok iza jelovnika stoje vrhunski majstori balkanske kuhinje koji za pripremu koriste najkvalitetnije namirnice. Pored evergrin ćevapa kao što su valjkani, banjalučki ili gurmanski, u ponudi je „slonovo uvo“ (punjena pljeskavica u lavaš hlebu), Ćevaplija špagete (grilovane trakice mariniranog ramsteka) ili nanino čedo (domaći čips sa feta sirom). Pored hrane standardnu ponudu pića prati i kvalitetna kafa koju pripremaju profesionalni baristi.
Adresa: Ilije Garašanina 7, Beograd
Radno vreme: 07.30h – 00.00h
Telefon: 011/77-07-698
ima izdvojen deo za nepušače
Bakšiš na karticu koji je uveden u Hrvatskoj ne da nije zaživeo, već su zabeleženi poražavajući rezultati. Bakšiš na karticu prijavilo manje od je...
pročitaj jošThyme Street projekat je za relativno kratak period pomerio beogradsku, a samim tim i srpsku gastronomsku scenu. Nakon street food objekta u Zemunu...
pročitaj jošSezonski rad u Hrvatskoj je i dalje najprivlačniji našim ugostiteljskim radnicima. Sezona za izvoz domaće radne snage je počela već u aprilu i to ...
pročitaj još