Megaoprema nastavlja nesmanjenim tempom i u 2024.
Megaoprema je mlada firma, ali sa velikim iskustvom. Kombinujući preko 30 godina ukupnog iskustva u HoReCa sektoru radeći sa velikim brojem premium...
pročitaj jošNABOO BOOSTED je:
– BRZ Zahvaljujući novom bojleru skratili smo vreme kuvanja (samo sedam minuta za pun kapacitet zamrznutog brokolija), a Fast Dry Boosted System za brzo izbacivanje pare dozvoljava da se pun kapacitet pilića na ražnju ispeče za samo 30 min.
– SNAŽAN Temperatura predgrevanja je sada podignuta na 320 °C, vreme pripreme punih kapaciteta je smanjeno za 10%, a snaga je povećana za 20%, ali je efikasnost povećana smanjenjem ukupne potrošnje za 16%.
– EFIKASAN Zahvaljujući patentiranom Vapor Cleaning sistemu, štedi čak 30% deterdženta pri pranju. A pomoću Energy Monitor sistema možete lako pratiti potrošnju svih energenata.
– MALI Zauzima i do 15% manje mesta u kuhinji nego ranije.
– IZDRŽLJIV U njega su ugrađene komponente sa Long Life sertifikatom, konstruisane da izdrže dugotrajnu upotrebu.
– POVEZAN Kao i dosad povezan sa NABOOK cloud sistemom, ali odsad je dostupan i Multi Display sistem za kontrolu više uređaja na jednom nalogu.
– PAMETAN Zahvaljujući Naboo Coach asistentu koji pomaže u odabiru programa pranja, održavanju i sugestijama prilikom kuvanja. Tu je i Intelligent Energy Sistem koji energiju prilagođava količini proizvoda.
– PRILAGODLJIV Zahvaljujući Android tehnologiji korisnici mogu da organizuju svoj NABOO prema svojim potrebama, a zahvaljujući patentiranom Multi-level Plus Sistemu NABOO BOOSTED je još fleksibilniji.
U tradicionalnoj HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran donosimo odgovore na krucijalna pitanja vezana za situaciju u domaćem HoRe...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa prikazuje detaljna kretanja na srpskom tržištu, kao i predviđanja i planove u sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva. U okviru o...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran, pod nazivom HoReCa 2025 anketa, odgovore koji se tiču situacije i zbivanja u domaćem ...
pročitaj još